Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ipostaza în care au fost surprinși Smiley și Gina Pistol, la scurt timp după ce au anunțat că se căsătoresc

Ipostaza în care au fost surprinși Smiley și Gina Pistol, la scurt timp după ce au anunțat că se căsătoresc

03 mai 2023, 20:59,
în Cancan ultimă oră

După șase ani de relație, timp în care au devenit și părinți de fată, Smiley și Gina Pistol au anunțat că se căsătoresc. Cei doi se pregătesc intens pentru ziua cea mare, fosta prezentatoare recunoscând că nu este deloc ușor să organizezi o nuntă.
Însă, până acolo, artistul și mama fetiței sale fac ce fac și ajung în prim-planul internauților.

Ipostaza în care au fost surprinși Smiley și Gina Pistol

De data aceasta, cei doi amorezi, puși pe distracție ca de obicei, au realizat un scurt video de familie, prin care au vrut să arate că și vedetele sunt oameni normali, cu gânduri, griji și treburi normale.

„Gina Pistol:- Pot să te rog ceva?

Smiley:- Da!?

Gina Pistol:- Du și tu gunoiul… Aia e!… O familie normală”.

Însă, după scurta lor glumă mută, cei care îi urmăresc pe rețelele de socializare s-au împărțit în două categorii.

Au fost și oameni care, în glumă, l-au compătimit pe Smiley

Unii au apreciat umorul celor doi și faptul că-și împart treburile casnice, dar și că-și trăiesc iubirea în văzul tuturor, în timp ce alții i-au pus la zid.

Cei din online spun că, prin faptul că video-ul este fără sunet, e posibil să însemne ceva în realitate, în cuplul lor, alții cred că iubirea nu e de vânzare și că gesturile tandre, îmbrățișările și săruturile lor, nu sunt pentru spațiul public.

Dar, au fost și oameni care, în glumă, l-au compătimit pe Smiley, care, când credea că ceva frumos i se va arăta la orizont din partea iubitei sale, punga de gunoi, de fapt, îl aștepta după ușă.

”Sper să vă iubiți așa și după cortina publicului… Voi, ăștia, care vă expuneți iubirea de parc- ar fi de vânzare”/ ” Deja s-a ajuns la muțenie? Bravo, merge ca pe roate”/ ” Să ai pe cineva ca tine, care nu este un mare motivațional, dar care depune tot ce e mai bun pentru a duce munca la bun sfârșit, așa că sincer nu merită decât apreciere”/ ”O familie frumoasă”/ ”Simpaticilor”/ ”Vă ador”/ ”Foarte adevărat”/ ”Hahaha, sunteți superbi amândoi”/ ”Asta e viața”/ ”Ghinion”/ ”Este cel mai simplu gest de iubire”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor la postarea făcută de artist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`