Prima pagină » Local » Ipocrizia PSD-istului Bogdan Balanișcu: Filmat în timp ce pune o rampă pentru persoanele cu dizabilități în Primăria Iași! Social democrații puteau depune amendamente în CL dacă le păsa cu adevărat – VIDEO (P)

Ipocrizia PSD-istului Bogdan Balanișcu: Filmat în timp ce pune o rampă pentru persoanele cu dizabilități în Primăria Iași! Social democrații puteau depune amendamente în CL dacă le păsa cu adevărat – VIDEO (P)

13 mai 2024, 12:47,
în Local

A început campania pentru alegerile locale, iar Bogdan Balanișcu, candidat la Primăria Iași dă dovadă de o ipocrizie cum greu îți este dat să vezi. Într-o filmare sponsorizată și plătită de PSD apare Balanișcu care pune o rampă pentru o persoană aflată în cărucior.

Este o gargară ieftină dacă e să ținem cont asupra faptului că Social democrații au 5 consilieri locali care au intrat de nenumărate ori în Primăria Iași din 2020 când și-au început mandatele. Niciunul dintre consilieri nu a depus un simplu amendament pentru ca în primărie să fie montată, așa cum este normal, o rampă pentru persoanele cu handicap.

Inclusiv Bogdan Balanișcu a fost pentru câțiva ani Consilier Local în cadrul Primăriei Iași. În acei ani în care a reprezentat ieșenii nu a depus nicio inițiativă referitoare la accesul persoanelor cu handicap în mai multe zone din Iași.

Nu a schițat niciun cuvânt în momentul în care jurnaliștii din presa ieșeană au relatat, în articole întregi, despre lipsa de eficiență a acestor rampe care sunt puse dar sunt nefuncționale:

”Problema nefuncționării rampelor din Iași este una apăsătoare atât pentru familiile cu copii în căruț, cât și pentru persoanele cu dizabilități, în scaun cu rotile. Ieșenii care doresc să ajungă din bulevardul Independenței în Piața Unirii sunt nevoiți să înconjoare toată zona din cauza faptului că nicio rampă electrică nu funcționează.” relatau jurnaliștii  la începutul anului 2024 (articolul întreg îl găsiți aici).

” Ce face Bogdan Balanișcu în Primărie dacă iese primar, după alegerile din 9 iunie! Voi face Primăria Iași funcțională și accesibilă, pentru că fiecare ieșean merită mai mult! Voi transforma Primăria într-o instituție deschisă, nu doar pentru persoanele cu dizabilități, ci pentru fiecare cetățean în parte, într-o instituție care lucrează, real, pentru Iași! ” se arată în mesajul clipului video promovat intens pe rețelele de socializare

Așadar, cât de ipocrit să fie PSD-istul Bogdan Balanișcu și să-și facă imagine pe spatele persoanelor cu dizabilități? De ce ieșenii mai acceptă astfel de derapaje din partea unor politicieni care le vor doar votul, iar în realitate nici măcar nu le pasă de montarea de rampe pentru persoanele cu dizabilități în Iași? Vă mai aducem aminte faptul că Bogdan Balanișcu, până să devină ”opozant” pe hârtie a primarului Mihai Chirica era un lingău al actualului edil. Jurnaștii au  publicat dovezi în care actualul candidat PSD la Primăria Iași îl elogia pe edilul municipiului prin postări publicate pe social media. Detalii AICI.

Comentarii
  • Rampa era de fapt pt iei, in plm de handicapati!

  • Bala Nicu un mare handicap în partidul comasat-blat cu Misu Chichirica!!

  • Astept un certificat de urbanism de 2 ANI..

  • Ipocrizie , e adevarat nimic de comentat. La fel ca Stetoscop cu filmuletul de ieri. Javre politice cat vezi cu ochii.

  • O fi pus-o pentru el.

  • Stiti cati batrani sunt blocati in case pentru ca nu au rampa la bloc? E un cosmar pentru cei cu dizabilitati sa iasa din casa.

  • rampa aia a fost montata si acum 4 ani 🙂 mai tineti minte circul ? cascadorii rasului !

  • Vizitiu Ciprian Candidat CL

    Bună ziua. Domnul Bogdan Balaniscu a ajuta la așezarea acelei rampe pt un coleg candidat la CL în speță persoana mea. Eu personal l-am interpelat pe primarul Chirică în legătură cu accesul în primărie primind ca răspuns ” este clădire de patrimoniu nu putem face nimei”

  • Ciprian Vizitiu

    Stimați jurnaliști era simplu sa va informați ca Domnul Balaniscu așează acea rampa la solicitarea mea. Ce sa vezi același om cu care voi ați făcut articolul pe care îl citiți aici. Om care acum este în postura de candidat la CL. același Ciprian Vizitiu. Dacă alți nu ai făcut îmi propun eu sa fac!

  • BulanNiscu este un balast pentru PSD. O sa vedeti pe 9 iunie ce rol parșiv a jucat. PSD datorită lui si a catastrofei de la municipiu va pierde și județul.
    Să stai de 2 ani numai pe la TV și să nu reușești să treci de 10% e demențial. Chirica jubilează, nici el dacă dorea nu putea pune la PSD un personaj mai respingător ca Bulan.

  • Viitor primar Balaniscu ..

  • Pogor Vasile

    Ioane, ești diliu ? Unde naibii să fie asta viitor primar? Vericule nu pricepi ca omul se screme să ajungă la 10% ? Acum caută să inventeze scuze, să scoată alibiuri ca să nu fie ejaculat din partid după 10 iunie .

  • balaniscu mai e insurat?

  • Cat minte ți trebuie să procedezi astfel, sau cat de prosti suntem să înghițim asta? Merită scuipat în fața , un nesimțit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *