Prima pagină » Economic Local » IPJ Iași cumpără o dubă în cadrul unui parteneriat cu Republica Moldova! Valoarea este de aproape 30.000 de euro
IPJ Iași cumpără o dubă în cadrul unui parteneriat cu Republica Moldova! Valoarea este de aproape 30.000 de euro

IPJ Iași cumpără o dubă în cadrul unui parteneriat cu Republica Moldova! Valoarea este de aproape 30.000 de euro

13 mart. 2021, 02:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Polițiștii ieșeni vor începe o campanie de prevenire a criminalității. Pe lista achizițiilor se află un autovehicul destinat transportului de materiale de informare. Achiziția face parte dintr-un parteneriat cu Republica Moldova. În această perioadă au fost lansate mai multe proceduri

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași continuă programul de achiziții în cadrul proiectului „Îmbunătățirea capacității poliției române și moldovene în domeniul prevenirii criminalității, inclusiv a infracționalității transfrontaliere”. Pe data de 05.04.2021, autoritatea contractantă organizează o licitație pentru achiziția unui autovehicul. Valoarea estimată a investiției este de 134.000 lei, aproape 30.000 euro.

„La momentul actual, în cadrul compartimentului nu există în dotare un autovehicul pentru transportul materialelor pentru desfășurarea activităților de prevenire a criminalității. Acest autovehicul va asigura atât transportul lucrătorilor, cât și a materialelor necesare. Achiziționarea autovehiculului are drept scop creșterea mobilității privind transportul lucrătorilor din cadrul Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalitatii Iași, dar și a materialelor necesare derulării de activități informativ-preventive, pentru prevenirea criminalității, inclusiv a infracționalității transfrontaliere”, se arată în caietul de sarcini.

IPJ a anunțat și achiziția mai multor loturi de calculatoare.

Garanția autovehiculului trebuie să fie pe o perioadă de minimum 3 ani

Conform cerințelor, perioada de garanție pentru autoturismul oferit va fi de minimum 36 de luni sau minimum 100.000 de kilometri.

„Perioada de garanție începe de la data livrării produselor și încheierii procesului-verbal de recepție cantitativă și calitativă fără obiecțiuni, sau în cazul amânării din cauze care nu țin de contractant, la un interval de 30 zile de la acceptarea produselor. În perioada de garanție, orice defecțiune a produselor care fac obiectul garanției va fi soluționată gratuit de catre furnizor în maximum 30 de zile de la data sesizării defecțiunii la furnizor, fără costuri suplimentare în sarcina autorității contractante. Garanția produselor se va prelungi cu perioada de imobilizare a produselor. Perioada de imobilizare reprezintă perioada cuprinsă între data sesizării defecțiunii la furnizor și data recepției fără obiecțiuni a produsului după reparații”, se mai arată în procedura documentației.

Comisia de evaluare va alege oferta cu prețul cel mai mic.

În cadrul proiectului vor fi cumpărate două autolaboratoare

Nu în ultimul rând, recent, IPJ Iași a lansat altă licitație, de data asta pentru furnizarea unui număr de două autolaboratoare pentru activitățile de investigații criminalistice. Pe data de 25.03.2021, în cadrul Programului de Cooperare cu Republica Moldova, este organizată o licitație pentru achiziția unui număr de două autolaboratoare (SUV 4×4) dotate cu tehnică criminalistică. Prevederea bugetară a procedurii este de 275.882 lei, fără TVA, aproximativ 60.000 de euro. Conform condițiilor impuse de autoritatea contractantă, cele două autolaboratoare trebuie furnizate în termen de 6 luni de la semnarea contractului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024