Prima pagină » Cancan » Iosif Rotariu suferă enorm după decesul soției sale! „Am și acum tendința să o sun să-i spun că întârzii”

Iosif Rotariu suferă enorm după decesul soției sale! „Am și acum tendința să o sun să-i spun că întârzii”

17 iul. 2024, 15:12,
în Cancan

Iosif Rotariu încă nu s-a obișnuit cu ideea și suferă enorm după decesul soției sale, care a murit în urmă cu două luni. Dana Rotariu și-a dat ultima suflare acasă, după o lungă și grea suferință în lupta cu o maladie nemiloasă. Ultimul gând al soției lui Iosif Rotariu a fost îndreptat către copiii lor, rugându-l să aibă grijă de aceștia.

În urmă cu aproape două luni, familia lui Iosif Rotariu a fost greu încercată. Dana, soția fostului mare fotbalist, a murit la vârsta de 60 de ani. Decesul s-a produs după o lungă suferință cauzată de un cancer nemilos.

Care a fost ultima dorință a Danei Rotariu

Iosif Rotariu și-a deschis sufletul în fața fanilor și a făcut o serie de declarații sfâșietoare la aproape două luni de la moartea soției. Acesta spune că Dana a avut o singură rugăminte pentru înainte de a-și da ultima suflare, aceea să aibă grijă de copiii lor și, spune el, până acum se descurcă foarte bine la acest capitol.

„Îmi este foarte greu, nu am depășit momentul. A trecut prea puțin timp. Sper cu ajutorul lui Dumnezeu să-mi revin. Of, o visez tot timpul… Am și acum tendința să o sun să-i spun că întârzii. Dar nu mai am pe cine. Am copiii mici lângă mine, mă ocup de ei. Asta a și fost dorința soției mele. Mi-a spus înainte să moară să fiu alături de ei. Și asta fac, mă descurc la acest capitol”, a spus fostul internațional român.

Iosif Rotariu suferă enorm după decesul soției sale

Iosif Rotariu trece printr-o perioadă extrem de grea, asta pentru că în urmă cu aproape 2 luni și-a pierdut soția, fiind nevoit acum să facă tot ceea ce făcea împreună cu mama copiilor lui.

Momentele din prezent sunt foarte dureroase pentru el și spune că speră că va trece peste tot ce se întâmplă acum în viața lui cu ajutorul divinității.

Iosif Rotariu spune că nu s-a obișnuit nici acum cu idee că soția lui a decedat, mai ales că au petrecut împreună ani buni, cunoscându-se pe vremea când erau foarte tineri.

„Roberto este mare, e la casa lui, am rămas cu cei mici, de care am grijă. În sufletul meu e multă durere, am stat o viață lângă Dana. Ea avea 18 ani și eu 21 de ani când ne-am cunoscut. Îmi este greu, foarte greu fără ea”, a mai precizat Iosif Rotariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *