Prima pagină » Actualitate » Iosefina Pascal, pentru emisiunea BZI LIVE: „Domnul Raed Arafat e supărat și a rămas cu chiloții în vine…! Se pare că nu i-a ieșit cu platforma de cenzură a presei, de aceea a început să atace jurnaliștii…! – VIDEO
Iosefina Pascal, pentru emisiunea BZI LIVE:

Iosefina Pascal, pentru emisiunea BZI LIVE: „Domnul Raed Arafat e supărat și a rămas cu chiloții în vine…! Se pare că nu i-a ieșit cu platforma de cenzură a presei, de aceea a început să atace jurnaliștii…! – VIDEO

27 oct. 2022, 16:44,
în Actualitate

Astăzi, 27 octombrie 2022, a fost programată la BZI LIVE o nouă ediție de maximum interes, alături de jurnalistul Iosefina Pascal. Invitata a discutat despre scandalul în care este implicat dr. Raed Arafat, și anume atacul jurnaliștilor și cenzura presei.

„Arafat este supărat pe faptul că nu i-a ieşit cu platforma de cenzură. A rămas cu un gust amar. Nu i-a ieşit cu multe. A făcut jaf naţional când a cumpărat cu duiumul mascute, testute, izolete care nu au mai ajuns. Pe cine a luat la şuturi tupeistul. I-a luat pe şuturi mai mulţi jurnalişti de o instituţie de presă care există conform legii cu aviz de la CNA. Unii sunt de acord cu ce spun, alţii nu, nu contează. Nu a încălcat legea, nu sunt ISIS. După ce i-a atacat, a atacat un medic. Arafat a spus că este medic deşi nu a mai avut drept de practică. Tu nu eşti infecţionist, internist sau epidemiolog, ci anestezist. Ai aceleaşi competente cum are un oftalmolog. Fiecare medic are dreptul să se exprime la restricţii, simptome şi etc. Acum să ataci un coleg de breaslă este îngrozitor. El reclamă că Monica Pop îl atacă pe el”, a menționat Iosefina Pascal, la BZI LIVE.

Ce spune Iosefina Pascal despre scandalul în care este implicat Raed Arafat și cenzura presei

Jurnalistul Iosefina Pascal a discutat în exclusivitate la BZI LIVE despre scandalul în care este implicat Raed Arafat și cum acesta a înjurat în repetate rânduri oamenii din presă. De asemenea, incisiva invitată a transmis că șeful DSU este implicat în mai multe afaceri necurate.

„Arafat m-a înjurat de multe ori şi în public şi în privat. Când am apărut pe site-urile ONG am început să investighez. Am desconspirat o caracatiţă din mai multe părţi care păpau bani de la Guvern. Am fost reclamaţi pentru că nu-i convenea ce spuneam. Arafat a uitat numele meu după. Am devualat că au condus un grup infracţional care are ca menire cenzurarea presei. A început în pandemie şi continuă acum. Raed Arafat ce-a făcut este ilegal. El este secretar de stat în MAI şi şeful DSU şi alte 7 funcţii în statul român. Să vii să ataci o instituţie de presă este ceva ce nu există nicăieri. Următorul pas înţeleg că este să fim executaţi. UE se bate în piept că apără libertatea de exprimare, nu mi se pare. Arafat trebuia să spună ce opinie are, dar trebuie să fie prezentată şi părerea celui atacat. Este primul pas ca Arafat după ce a fost executat pe tema cu platforma de cenzură cu cei de la ONG, ăştia au trecut la next level. Dacă nu ne merge în România, ne va merge la Comisia Europeană. Cenzura tuturor opiniilor care pun în pericol parcursul european”, a spus Iosefina Pascal.

De asemenea, jurnalistul de investigații a ținut să adauge faptul că odată ce lui Raed Arafat nu i-a ieșit cenzura presei, acum atacă în mod necontrolat oriunde jurnaliștii.

„Noi ne-am anulat Constituţia fără să existe repercusiuni, atunci e liber la dictat din partea UE. Asta au vrut să facă derbedeii care ne conduc. Au vrut să aibă justificare. Arafat a mers pe uşa din spate. Nu i-a ieşit în România, dar nu i-a ieşit la nivel general să impună instituţiilor ce să zică şi ce nu. A mers la nivel european. Acolo există un comitet format de CNA-urile din Europa care se întâlnesc ce decid ce intra sau nu pe TV. Nu pot accepta să-mi dea lecţii de democraţie ăştia care folosesc cenzura ca instrument de forţă şi de reprimare a gândirii şi a progresului. Ne vom întoarce la epoca de piatră şi la nivel intelectual. Arafat va avea o problemă mare cu Kovesi, acel contract cu navele. Este blocat de ICCJ şi asta înseamnă că au intervenit nişte lucruri, forţe divine sau rele, care trebuie să se investigheze cum s-a făcut licitaţia. Având în vedere că Arafat va avea o problemă şi cu licitaţia, Věra Jourová era acolo ca să trimită un mesaj lui Kovesi. Dacă nu-i iese lui Kovesi îi va ieşi unuia de pe la DNA. Licitaţia e blocată acum pentru că au apărut probleme înainte de vizită lui Kovesi”, a conchis Iosefina Pascal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *