Prima pagină » Actualitate » Iosefina Pascal la BZI LIVE: „Băi, românilor, ai noştri guvernanţi şi ăia de la UE vă vor sclavi!!!”
Iosefina Pascal la BZI LIVE:

Iosefina Pascal la BZI LIVE: „Băi, românilor, ai noştri guvernanţi şi ăia de la UE vă vor sclavi!!!”

15 sept. 2022, 18:00, 3 ,
în Actualitate

Iosefina Pascal a fost invitatul emisiunii BZI LIVE, moderată de Valentin Huțanu. Cei doi au purtat un dialog interesant despre cum toate aceste măsuri propuse de Uniune și adoptate de guvernanții români vor conduce România în fața unui scenariu îngrozitor.

„Inevitabil va ajunge statul în incapacitate de plată, românii în faliment.. şi va fi jihadul, Mad Max.

Și vina este în mare parte a românilor. Nu aţi făcut nimic în timp ce ăştia au jefuit țara, şi o să ajungem mult mai rău că Ucraina.”, a spus Iosefina Pascal.

Iosefina Pascal la BZI LIVE

Fiind invitată joi, 15 septembrie, la BZI LIVE, Iosefina Pascal, a discutat împreună cu moderatorul Valentin Huțanu despre cum vrea Uniunea Europeană ca noi, românii, să fim sclavi.

„Doar dacă ne gândim la numărul pensionarilor şi al celor ce lucrează la poliţie…funcţionarii de la stat, ăştia nu se gândesc că statul va intra în incapacitate de plată? Ce vor face când se va întâmpla inevitabilul?

Taxarea oamenilor maxim, ei pe asta se bazează. Dar dacă oamenii nu mai au bani să plătească, le taie curentul.

Taxele şi impozitele, firmele astea mici, nu ne referim la firmele securiştilor, ei nu vor mai avea bani să ţină deschis, d-apăi să plătească la stat. Se va ajunge la datorie publică.

Inevitabil va ajunge statul în incapacitate de plată, românii în faliment.. şi va fi jihadul, Mad Max.

Vina este în mare parte a românilor. Nu aţi făcut nimic în timp ce ăştia au jefuit țara, şi o să ajungem mult mai rău că Ucraina. Ucraina, de bine de rău, luptă pentru eliberarea Donbasului. Terenul ăla e teren agricol, cel mai bun. Noi nu mai avem nimic! Ăia luptă pentru pământ.

Banca va deveni cel mai mare proprietar de terenuri agricole şi imobile. Aşa cum se întâmplă acum în Marea Britanie. La noi sunt foarte mulţi proprietari de imobile, şi vor ajunge să plătească chirie pentru a sta în propria casă.

De la bugetarii care-şi iubesc beneficiile, până la cei care au firme private şi au văzut ce înseamnă bătaia de joc din părea statului în timpul pandemei. Păi în timpul pandemiei, nici şomajul tehnic nu era plătit de stat. Păi în pandemie, în Marea Britanie, primeau ajutoare, dar nouă nu ni s-a dat nimic. Şi voi acceptaţi?”, a spus Iosefina Pascal.

Iosefina Pascal: „Până acum oamenii erau sclavii unor demenţi, iar de acum vom fi sclavii statului”

Jurnalistul a mai vorbit în timpul emisiunii BZI LIVE despre bătaia de joc la care sunt supuși pensionarii și cei cu venituri mici din România.

„Genocid împotriva pensionarilor. Maxim 50-60 de pensionari de lux sunt în România. Dar sunt o minoritate. Restul de milioane, trăiesc cu pensii mici şi foarte mici. Să vedeţi ce Boom va fi la preţul acestor produse farmaceutice. Singura soluție… nu e să le dai 10 lei la pensie. Nu le e ruşine?

Ministrul finanţelor nu ştie cât înseamnă să faci plinul la maşină. Nu ştie nici când îi vin facturile. El nu are probleme de astea, are milioane de lei în cont.

Şi cum de nu îi interesează pe români asta?

Mulţi se gândesc că împrumută bani de la alţii, aşa gândesc românii, de la cine împrumut azi ca să trăiesc mâine.

Dacă ajungeţi să staţi la mâna ălora cu bani, credeţi că o să vă dea vreun leu?

Sclavii unui stat. Până acum oamenii erau sclavii unor demenţi, iar de acum vom fi sclavii statului.

Ce era în timpul comunismului era glumă, pe lângă ceea ce urmează. Atunci aveai curent şi băgai un reşou în priză, dar acum îţi taie tot din buton.

Oamenii se gândesc la tot felul de soluţii să se adapteze. Cum să te gândeşti la aşa ceva? Nu mai suntem pe vremea lui Ceauşescu. Atunci, nu aveau capacitatea de a controla oamenii cum au cei de acum.

Nu e de glumă, în momentul în care va exista acest control, o să vă transforme în sclavi care stau cu mâna întinsă. Cum e posibil să accepți să te întorci la un nivel nedemn, inuman?

Ne întoarcem la Epoca Medievală? Acum ajungem la un nivel mai primitiv ca ăla. România va ajunge o junglă”, a conchis Iosefina Pascal.

Amintim faptul că jurnalistul Iosefina Pascal este invitată săptămânal în cadrul ediției BZI LIVE, moderată de Valentin Huțanu.

Comentarii
  • mai aveti mult s-o mai dati pe rusofila asta, trolul asta de casa al lui Dan Voiculescu?

  • 7 ani de acasa

    Nu se mai spune ,,bai” ci ,,statiuni”.

  • O – ne – ghe-uri?? Doamne fereste, unde a auzit vreodata, aceasta doamna jurnalista, aceasta pronuntare in limba romanga a prescurtarii „ONG-uri”? In rest, amandoi sunt super specialisti in scenarii fel de fel.. baga paranoia in oameni..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *