Prima pagină » Actualitate » Iosefina Pascal, în emisiunea BZI LIVE: „Părinții se miră de unde știu copiii lor de masturbare la 4 ani…! Asta că de educația lor se ocupă tot felul de ONG-uri ciudate…!” – VIDEO
Iosefina Pascal, în emisiunea BZI LIVE:

Iosefina Pascal, în emisiunea BZI LIVE: „Părinții se miră de unde știu copiii lor de masturbare la 4 ani…! Asta că de educația lor se ocupă tot felul de ONG-uri ciudate…!” – VIDEO

27 oct. 2022, 16:55,
BZI.ro, în Actualitate

Joi, 27 octombrie 2022, a fost programată o nouă ediție BZI LIVE alături de Iosefina Pascal. Jurnalistul de investigații s-a arătat de-a dreptul revoltată de faptul că foarte mulți părinți aud de masturbare, de la copiii lor de doar patru ani. Invitata a menționat că de educația acestor minori se ocupă o serie de ONG-uri ciudate.

„Se încearcă de ceva vreme încoace ca acei ONG care se ocupă de lucruri antisociale, se ocupă şi de educaţia copiilor noştri cu forţa. Părinţii îşi fac cruce când aud de la copii ca ei învaţa ce înseamnă masturbarea de la 4 ani. Nu îmi vine să cred. Am documentat, am văzut o postare ca un ONG se laudă că au reuşit că manualele lor au intrat în şcoală. Adresă a fost făcută acum 10 zile. Există o realitate, se va preda în şcoli egalitatea de gen. În teorie nu sună rău, trebuie să înţelegem de ce nu trebuie să ne batem în familie sau că are o altă religie, culoare a pielii şi etc”, a transmis Iosefina Pascal, jurnalist de investigații.

Iosefina Pascal, despre masturbarea la 4 ani: ”Cum să înveți așa ceva la școală”

Jurnalistul Iosefina Pascal a menționat că educația copiilor pornește de acasă, iar anumite subiecte promovate de o serie de ONG-uri ciudate nu sunt tocmai potrivite.

„Toate lucrurile astea le înveţi din familie. Ei pornesc de la o premisă proastă. Din start ei zic că trebuie să băgăm propaganda feministă şi să o ducem în zona educaţiei sexuale. Problema e ca în România nu se mai face şcoală, ies copii fără capacitatea de a şti ce drum să apuce în viaţă. Ies oameni care se duc la o facultate, să aibă o diplomă oarecare că aşa le-a zis părinţii. Trebuie să pregătim copii să ştie lucruri normale şi necesare pentru viaţă. Să ştie ce e alocaţia, pensia, contabilitate, să te asiguri că oamenii sunt capabili să înţeleagă cum trebuie să funcţioneze statul, tu le spui cum să se masturbeze. Este o batjocoră pe banii noştri. Documentele arată că manualele vor fi tipărite în Iaşi şi alte oraşe. Trebuie să existe acordul părinţilor pentru asta. Acum ei au găsit o altă soluţie, ne-a cerut un ONG. Nu mă interesează”, a menționat Iosefina Pascal, la BZI LIVE.

De asemenea, Iosefina Pascal afirmă că educația copiilor pornește în etape, de la lucruri de bază la lucruri puțin mai complicate. Copii trebuie să știe cum să acționeze în anumite situații și nu cum să se masturbeze de la 4 ani, afirmă jurnalistul.

„Fă educaţie civică şi în funcţie de capacitatea copilului începi să-l înveţi lucruri de bază, simple. Treptat vor ajunge şi la Constituţia României, să ne spună ce trebuie să faci când un om este bătut pe stradă. Oamenii nu ştiu ce să facă, nu avem educaţie civică. Nu avem habar că trebuie oprit un conflict. Astea sunt problemele din învăţământul şcolar. Problema nu este egalitatea de gen. Tu nu vei opri pedofilii şi violatorii băgând propaganda feminină. Va fi şi mai rău când le vei băga pe gât aşa ceva. Ei trebuie să înveţe ce pedepse există.

Trebuie dezvoltate cunoştinţele de bază. A fost ceva pervertit. Noţiunea de feminist înseamnă acum să urăşti bărbaţii. A fi feminist nu înseamnă că trebuie să spui că femeile trebuie să aibă mai multe drepturi ca bărbaţii. Ei folosesc feminismul cum folosesc şi ecologia pentru a te duce pe pustiu, a promova maşinile şi trotinetele electrice. Ce se întâmplă când femeile şi bărbaţii se urăsc unii cu alţii, apare o ura pe bază de gen şi nu se vor mai uni. Când vii cu propaganda faci mult mai rău. Trebuie să ai grijă ca cei care bat femei să meargă la puşcărie, să fie un registru cu violatori şi etc, să faci lucruri care au ca efect să oprească activităţile. Eu chiar vreau să se înţeleagă că feminismul ONG-ist nu se rezolvă problemele victimelor. Se fac doar mulţi bani şi se intra în mintea tinerilor fără acordul părinţilor. Ne vom trezi că vom vorbi mai încolo că nu poţi să-ţi schimbi genul la 5 ani că ai văzut la televizor asta. Vom ajunge să vorbim lucruri aberante, de noaptea minţii”, a mai adăugat Iosefina Pascal.

Jurnalistul Iosefina Pascal menționează că nu este logic ca de educația copiilor să se ocupe niște ONG-uri ciudate și să fie învățați cum să se masturbeze de la 4 ani.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *