Prima pagină » Cancan » Ionuț Rusu se bucură de succes după aparițiile de la iUmor. Cu ce se ocupa îndrăgitul actor înainte să ajungă celebru 

Ionuț Rusu se bucură de succes după aparițiile de la iUmor. Cu ce se ocupa îndrăgitul actor înainte să ajungă celebru 

04 nov. 2021, 11:33,
în Cancan

Cunoscut pentru glumele savuroase și energia debordantă, Ionuț Rusu se bucură de succes după aparițiile de la iUmor. În prezent are mulți admiratori însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa îndrăgitul actor înainte să ajungă celebru.

Ionuț Rusu, succes răsunător după aparițiile de la iUmor

Ionuț Rusu se află de ceva timp în atenția publicului, actorul fiind unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la iUmor. A ajuns faimos, are multe vizualizări pe rețelele de socializare și se implică în multe proiecte de televiziune. Acesta are și un matinal la radio alături de Andrei Ciobanu. 

Cunoscutul actor cu o evoluție spectaculoasă în mediul online a vorbit în cadrul unui interviu despre ce a reprezentat pentru el experiența de la iUmor și cât de mult i-a schimbat viața:

„Participarea la această emisiune a constituit debutul unei etape noi în viața mea. M-am bucurat de toate facilitățile pe care mi le-a oferit notorietatea, însă, în același timp, am simțit că am o datorie față de public, și anume aceea de a le oferi un content similar celui care mi-a adus recunostința oamenilor. În linii mari, s-au produs două schimbări.

Pentru început, am căpătat o atenție de care nu avusesem parte niciodată, iar acest sentiment e mai mult decât satisfăcător. Dar odată cu această atenție a venit și nevoia de a mă ridica la așteptările oamenilor care mă susțin. Iar pentru aceasta a trebuit să depun eforturi din ce în ce mai intense și, pe măsură ce muncesc mai mult în direcția asta, devin mai fericit.”, a mărturisit acesta.

Ce meserie avea îndrăgitul actor înainte să ajungă celebru 

Ionuț Rusu se bucură în prezent de succes, fiind unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România. Acesta stârnește râsul spectatorilor cu numerele sale savuroase de stand up alături de colegii săi de breaslă, printre care și celebrul Micutzu, fost concurent la iUmor. 

Multă  lume însă nu știe cu ce se ocupa comediantul înainte să ajungă celebru. Ionuț Rusu a recunoscut în cadrul unei emisiuni că a avut mai multe meserii, dar cea mai longevivă a fost aceea de șofer de TIR. Tatăl său a fost cel care l-a convins să conducă TIR-ul , iar prima lui cursă a fost în Germania. 

După ce a renunțat la această meserie, actorul și-a îndreptat atenția spre mediul online unde a început să posteze filmulețe în care imită diferite persoane publice din România. Participarea la iUmor i-a adus succesul deplin, iar după competiție a primit mai multe proiecte.

Din spusele lui Ionuț Rusu, numerele sale de stand up comedy au avut succes pentru că a ținut cont de preferințele publicului și de tendințele actuale:

„Nu am urmat o strategie bine pusă la punct, fapt care m-a dezavantajat de-a lungul timpului. Am făcut pur și simplu ce am simțit eu că ar avea priză la public și norocul a făcut ca ei să savureze conținutul meu și să rezonăm din multe puncte de vedere.”, a declarat acesta.

Actorul se descrie ca fiind „un om ca oricare altul (poate puțin mai anemic decât ceilalți) care caută calea spre fericire. Pot spune că din punct de vedere profesional am atins-o, acum mai rămâne să o găsesc și pe celelalte planuri.”

În pofida temperamentului energic și a sincerității debordante, Ionuț Rusu își ține viața privată departe de ochii curioșilor. Îndrăgitul concurent de la iUmor a avut o relație cu frumoasa Viviana Sposub, însă cei doi s-au despărțit după câțiva ani în mare secret.

În prezent, Ionuț Rusu, fostul concurent de la iUmor, se bucură de celebritate. Acesta are un număr impresionant de urmăritori și este unul dintre cei mai apreciați actori de stand up din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *