Prima pagină » Cancan » Ionuț Rusu – biografie. Detalii inedite din viața privată a îndrăgitului comediant

Ionuț Rusu – biografie. Detalii inedite din viața privată a îndrăgitului comediant

11 nov. 2021, 15:50,
în Cancan

Carismaticul Ionuț Rusu are o biografie demnă de ecranizare. Fostul concurent de la iUmor a devenit celebru după ce a participat la emisiunea de la Antena 1, însă puțini sunt cei care știu detaliile inedite din viața privată a îndrăgitului comediant.

În prezent, actorul se bucură de succes, fiind apreciat de public pentru glumele sale savuroase și energia debordantă.

Ionuț Rusu – comediantul cu o biografie surprinzătoare

Ionuț Rusu a ajuns în atenția publicului după ce a participat la emisiunea iUmor cu un moment de stand-up comedy. Replicile pline de umor au stârnit imediat hohote de râs, iar succesul a fost garantat. 

Actorul a avut parte de o evoluție spectaculoasă și în mediul online unde a postat filmulețe în care imita mai multe vedete din România. Ionuț Rusu a mărturisit că succesul în spațiul virtual a venit pentru că a ținut cont de preferințele publicului. 

„Am făcut pur și simplu ce am simțit eu că ar avea priză la public și norocul a făcut ca ei să savureze conținutul meu și să rezonăm din multe puncte de vedere.”, a declarat acesta.

De asemenea, carismaticul comediant a mărturisit că experiența de la iUmor a contat enorm pentru dezvoltarea lui profesională și i-a adus celebritatea.

„Participarea la această emisiune a constituit debutul unei etape noi în viața mea. M-am bucurat de toate facilitățile pe care mi le-a oferit notorietatea, însă, în același timp, am simțit că am o datorie față de public, și anume aceea de a le oferi un content similar celui care mi-a adus recunoștința oamenilor.

În linii mari, s-au produs două schimbări. Pentru început, am căpătat o atenție de care nu avusesem parte niciodată, iar acest sentiment e mai mult decât satisfăcător. Dar odată cu această atenție a venit și nevoia de a mă ridica la așteptările oamenilor care mă susțin. Iar pentru aceasta a trebuit să depun eforturi din ce în ce mai intense și, pe măsură ce muncesc mai mult în direcția asta, devin mai fericit.”, a mărturisit acesta.

În prezent, actorul se bucură de succes, însă înainte de a deveni celebru a avut o meserie palpitantă. 

Secretele din viața privată a îndrăgitului comediant

Dincolo de atitudinea degajată pe scenă și temperamentul energic, Ionuț Rusu este foarte discret atunci când vine vorba de viața personală. Artistul a dorit mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. 

Ionuț Rusu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Viviana Sposub, dar aceștia au fost extrem de discreți în aparițiile publice. Cei doi s-au despărțit după câțiva ani în mare secret fără a atrage atenția presei.

Puțini sunt cei care știu că celebrul actor de stand-up comedy a fost șofer de TIR înainte să atingă succesul. Artistul a recunoscut că a avut mai multe meserii, dar cea mai longevivă a fost cea de șofer. Cu sinceritatea caracteristică și umorul său inconfundabil, Ionuț Rusu a vorbit în cadrul unui interviu despre anii în care a fost șofer de TIR și de la cine a moștenit această pasiune pentru condus.

„Am intrat în contact cu mașinile de la o vârstă fragedă, iar pasiunea mi-a fost transmisă de tatăl meu, care provine dintr-o familie în care meseria cea mai des întâlnită este cea de camionagiu. Astfel că, mi-a transmis și mie acest „microb”, care nu m-a părăsit niciodată. Am avut norocul de a conduce mașini de la o vârstă fragedă datorită aceluiași individ, tata, el fiind cel care propunea ca o dată pe săptămână să mergem pe un drum forestier, ca eu să învăț să conduc.”

Ionuț Rusu este în prezent unul dintre cei mai apreciați comedianți din România. Cu o biografie surprinzătoare și un traseu profesional tumultuos, carismaticul artist se bucură de succes și de admirația publicului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
06 septembrie 2024
06 septembrie 2024