Prima pagină » Cultural » Ionuț Rusu, adevărul despre relația de prietenie cu George Tănase. ,,Jumătate din prietenia noastră ne-am petrecut-o în sărăcie și neajunsuri…”

Ionuț Rusu, adevărul despre relația de prietenie cu George Tănase. ,,Jumătate din prietenia noastră ne-am petrecut-o în sărăcie și neajunsuri…”

24 mai 2023, 10:56,
în Cultural

Ionuț Rusu a spus adevărul despre relația de prietenie cu George Tănase. Faimosul comediant se știe de ani buni cu colegul său de breaslă, iar nu de puține ori au fost împreună pe scenă. Ionuț Rusu și George Tănase fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor și cuceresc publicul cu energia debordantă și glumele savuroase. Cei doi actori își vor testa prietenia în faimoasa competiție America Express 2024.

Ionuț Rusu, adevărul despre relația de prietenie cu George Tănase

Ionuț Rusu este unul dintre cei mai apreciați actori de stand-up din România. Acesta s-a remarcat pe scena de la iUmor, iar de atunci se bucură de un succes uluitor în carieră. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Ionuț Rusu a avut parte de multe provocări pe plan amoros. Acesta s-a iubit cu mai multe femei celebre din România, una dintre ele fiind Viviana Sposub. În prezent, actorul evită să vorbească despre viața sa privată și este extrem de discret când vine vorba de relațiile sale de dragoste.

Ionuț Rusu se dedică profesiei sale și se bucură din plin de succes. Artistul va intra în competiția America Express 2024 alături de prietenul său, George Tănase. Cei doi se știu de mulți ani și sunt gata să își testeze limitele, dar și relația de prietenie în faimosul show de televiziune.

George Tănase a oferit câteva detalii despre noua provocare la care vor lua parte. Acesta a mărturisit că are mare încredere în colegul său de breaslă și speră că va face față tuturor probelor din competiție.

„Hei, hei, dragii moșului… A sosit momentul ca băieții să devină bărbați și să plece într-o călătorie de neuitat, America Express. Pentru noi această emisiune e singura șansă de a mai deveni responsabili în viața asta și momentul ideal să ne facem tații mândri. Vom reuși sau nu, rămâne de văzut. Ce știm sigur e că voi veți vedea pentru prima oară ce se ascunde cu adevărat în spatele Sketch-urilor, a personajelor sau a glumelor. Vom fi noi așa cum probabil nici noi nu ne-am mai văzut până acum.”, a precizat actorul.

Ce spun cei doi actori despre participarea la America Express

Ionuț Rusu și George Tănase se află pe lista concurenților de la America Express. Cei doi actori și buni prieteni sunt gata să ia parte la aventura vieții lor și speră că vor câștiga marele premiu. George Tănase a mărturisit că prietenia sa cu Ionuț Rusu este una puternică și cu siguranță va avea parte de tot sprijinul colegului său în faimoasa competiție. George Tănase a dezvăluit că el și Ionuț Rusu au trecut prin momente grele pe care le-au tratat cu mult umor și optimism.

„Ionuț Rusu e partenerul ideal pentru mine pentru că jumătate din prietenia noastră ne-am petrecut-o în sărăcie și neajunsuri și mereu am tratat cu umor perioadele grele. Deci, ce se poate întâmpla rău, să ne imităm unul pe celălalt? Să ne luăm la mișto? Să ne batem? Nicio șansă, (Ionuț e prea puternic pentru mine.) Mergem cu Dumnezeu înainte! Vă îmbrățișăm!”, a mai precizat George Tănase.

Ionuț Rusu va participa la America Express 2024 alături de bunul său prieten și coleg de breaslă, George Tănase. Cei doi sunt gata să cucerească publicul din fața marilor ecrane și să își testeze limitele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *