Prima pagină » Sport » Ionuț Radu ar putea fi „monedă de schimb” pentru transferul unui portar din Serie A la Inter
Ionuț Radu ar putea fi

Ionuț Radu ar putea fi „monedă de schimb” pentru transferul unui portar din Serie A la Inter

26 mart. 2020, 04:00,
în Sport

Inter Milano este interesată de portarul lui Udinese, Juan Musso (25 de ani). Prețul cerut este de 20 de milioane de euro, dar nerazzurrii vor să obțină o „reducere” și să-l includă pe Ionuț Radu în tranzacție.
Site-ul sempreinter.com scrie că portarul român poate ajunge la Udinese ca „monedă de schimb” pentru transferul lui Musso la Inter. Antonio Conte se gândește deja la un înlocuitor pentru veteranul Samir Handanovic, iar Radu are șanse din ce în ce mai mici să joace pe „Meazza” din sezonul următor.
Rămâne de văzut dacă Inter Milano are de gând să-l cedeze pe Ionuț Radu sub formă de împrumut sau definitiv.
Tot de la Udinese a fost transferat și Handanovic la Inter, în 2012, pentru 15 milioane de euro. Goalkeeper-ul sloven mai are contract cu echipa lui Conte până în 2021, potrivit Transfermarkt.

Ionuț Radu, asigurat că „va juca în mod regulat”

Ionuț Radu a ajuns la Parma în ianuarie, convins că va juca titular, după ce la Genoa nu a mai primit șanse, însă nici de această dată nu a avut noroc.
Goalkeeperul român a primit însă o veste bună chiar din partea directorului sportiv de la Inter, club de care aparține. Potrivit Transfermarketweb, Piero Ausilio, directorul sportiv al lui Inter, l-a asigurat că în sezonul viitor va reveni la Inter și „va juca în mod regulat”.

12 milioane de euro este cota de piață a lui Ionuț Radu, potrivit Transfermarkt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *