Prima pagină » Cultural » Ionuț Ghenu, confesiuni surprinzătoare despre relația cu Lora. ,,Nu am fost amantul nimănui…”

Ionuț Ghenu, confesiuni surprinzătoare despre relația cu Lora. ,,Nu am fost amantul nimănui…”

20 apr. 2023, 09:17,
în Cultural

Ionuț Ghenu a făcut recent confesiuni surprinzătoare despre relația cu Lora. Acesta se iubește de mai bine de 8 ani cu celebra artistă și au planuri mărețe de viitor. Ionuț Ghenu și Lora sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată. Cei doi au trecut prin multe momente grele, însă nu s-au gândit niciodată la despărțire. După divorțul de Dan Badea, Lora a fost acuzată că i-a furat iubitul Doiniței Oancea. Ionuț Ghenu a răbufnit și a spus adevărul despre trecutul său amoros.

Ionuț Ghenu, confesiuni surprinzătoare despre relația cu Lora

Ionuț Ghenu formează un cuplu de 8 ani cu frumoasa artistă Lora. Cei doi nu au făcut marele pas până acum, însă își doresc să se căsătorească și să devină părinți. Ionuț Ghenu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenera sa de viață și o susține mereu. Iubitul cântăreței recunoaște însă că are momente când este extrem de gelos, dar încearcă să gestioneze situațiile tensionate.

„Am avut momentele mele, de care nu sunt neapărat mândru. Acum am înțeles că asta e treaba și, da, mereu vor exista alții care vor crede că sunt mai potriviți, mai frumoși, mai deștepți… etc. Dacă e iubită și dorită, înseamnă că e un artist de succes și merită aprecierile. Eu sunt acolo lângă ea.”, a declarat logodnicul artistei.

Ionuț Ghenu și Lora au avut parte de multe critici încă de la începutul relației lor de dragoste. S-a spus în lumea mondenă că Lora i-a furat iubitul prietenei sale, Doinița Oancea, și a fost la început amanta lui Ionuț Ghenu. Vizibil deranjată de zvonurile apărute, Lora a reacționat imediat, apoi Ionuț Ghenu a negat cu vehemență presupusul rol de amant.

„Știu că așa s-a spus, dar n-am fost amanți. Mi-a fost ciudă un pic, știi? Îți vine să te răzbuni un pic… când ești acuzat de lucruri înainte să le faci, hai să le faci și pe urmă să fie mai simplu, știi?”, a mărturisit celebra cântăreață.

Ce spune îndrăgita artistă despre mariajul eșuat

Lora și-a refăcut viața alături de Ionuț Ghenu și este mai fericită ca oricând. Cei doi au planuri mărețe de viitor, însă nu au făcut marele pas până acum. Frumoasa artistă Lora a trecut cu greu peste divorțul de Dan Badea, iar după despărțire a apelat la ajutorul psihologului. Vedeta a avut parte de replici dure din partea unora, iar zvonurile apărute la vremea respectivă au afectat-o foarte mult.

„Regret că am avut acea experiență nu pentru că nu a funcționat, ci pentru tot ce s-a întâmplat după. Mi s-a atribuit rolul negativ din dorința de răzbunare, dar și din faptul că presa a favorizat pe cine era dispus să creeze o poveste în care fata care are succes nu e chiar așa de bună cum pare.

Rolul de femeie care a reușit datorită bărbatului, el o victimă care i-a cumpărat casă și mașină, pentru ca apoi să fie trădat și părăsit pentru cel mai bun prieten al lui (îmi vine să râd), a fost înspăimântător de ușor de asimilat de publicul pe care, până în acel punct, îl divinizam.”, a declarat artista.

Ionuț Ghenu și Lora formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au planuri mărețe de viitor și radiază de fericire împreună. Artista a trecut peste suferințele din dragoste și în prezent se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *