Prima pagină » Cancan » Ionuț Fulea a slăbit 35 de kilograme! Care este dieta minune a celebrului artist de muzică populară

Ionuț Fulea a slăbit 35 de kilograme! Care este dieta minune a celebrului artist de muzică populară

03 mai 2022, 12:31,
în Cancan

În urmă cu mai mulți ani, Ionuț Fulea a slăbit 35 de kilograme. Reușita celebrului artist de muzică populară s-a datorat unei diete minune, realizată cu ajutorul unui medic nutriționist.

Născut în anul 1971 în Sebeș, județul Alba, Ionuț Fulea este un cunoscut interpret de folclor muzical din Ardeal. Acesta s-a făcut remarcat și prin duetele cu Mariana Deac, care pot fi ascultate pe albumele colective „Top Ardeal”. Ionuț Fulea este extrem de iubit de publicul din România, grație următoarelor cântece: „Mărie de la Șugag”, „Voi dușmani de-aveți putere”, „Dragu-mi-i de tine lele” (în duet cu Mariana Deac Pânzariu), „Mărie” (în duet cu Mariana Deac Pânzariu), „Rămâi munte sănătos”, „Toată lumea are un dor”, „De pe plaiuri mărginene” sau „Cântec de cătănie”.

Intrat în atenția presei mondene, Ionuț Fulea a primit titlul de „cel mai sexy folclorist”, după ce a scăpat de kilogramele în plus. Iată care este secretul lui.

ionuț fulea în costum popular înainte să slăbească

Artistul de muzică populară a declarat că a eliminat din dietă legumele cu indice glicemic ridicat.

Ionuț Fulea a slăbit 35 de kilograme: „Pot să spun că mănânc ce vreau”

În doar nouă luni, interpretul cu voce de bariton a slăbit 35 de kilograme și este de nerecunoscut. În vârstă de 50 de ani, Ionuț Fulea și-a surprins plăcut fanii, afișându-se cu doar 85 de kilograme.

Artistului îi este permis să mănânce orice își dorește: carne de porc, de pui, pește sau curcan, însă doar gătită la cuptor sau pe grătar, nu prăjită, a scris revista Click în urmă cu mai mulți ani.

„Am încercat de mai multe ori să fac această schimbare. Nu mă mai simţeam bine şi chiar ajunsesem să nu mai pot să dorm. Am ţinut câteva diete. Cu ajutorul uneia am slăbit într-o lună 17 kilograme, însă apoi am pus dublu. Am fost la nutriţionist, am făcut analizele şi aşa am început să ţin, din luna august, dieta mediteraneană. Presupune cinci mese, la interval de patru ore, iar ultima mea masă este la 11 noaptea. Pot să spun că mănânc ce vreau: carne de porc, pui, peşte, curcan, însă gătită la cuptor sau pe grătar, nu prăjită.

Am scos pâinea definitiv din alimentaţie. Am observat o îmbunătăţire şi a sănătăţii şi pot să spun că am reintrat în normal. Toţi au crezut că mi-am tăiat stomacul, dar nu am luat nici o clipă în calcul această variantă. Până şi pe fratele meu, care-şi programase o astfel de intervenţie, l-am convins să ţină dieta şi are deja rezultate. Acum vin foarte mulţi să mă întrebe cum pot slăbi şi ei ca mine”, a declarat Ionuţ Fulea, pentru revista Click!, care îl descrie ca fiind cel mai sexy folclorist al momentului.

Celebrul interpret a renunțat și la vechiul costum popular, pentru a-și face altul pe noile măsuri.

„Iniţial l-am modificat, însă am hotărât apoi să-mi fac unul nou. Am schimbat toată garderoba şi probabil o să o mai schimb, pentru că îmi doresc să ajung la greutatea de acum 20 de ani, adică 80 de kilograme”, a mai adăugat Ionuț Fulea.

ionuț fulea în costum popular pe scenă

Celebrul interpret a renunțat și la vechiul costum popular, pentru a-și face altul pe noile măsuri.

Ionuț Fulea: „Toţi cei care îşi doresc să facă asta trebuie să se sfătuiască cu un specialist”

Artistul de muzică populară a declarat că a eliminat din dietă legumele cu indice glicemic ridicat. Dimineața consumă o budincă, îndulcită cu stevia și un măr. Carbohidrații și-i ia acum din mere. În ceea ce privește gustările, Ionuț Fulea se răsfață cu ciocolată sau biscuiți fără zahăr.

„M-a prins foarte tare aceasta febră, a cunoaşterii corpului uman, a modului de alimentaţie! Nu ştiu dacă voi fi un bun trainer, dar îmi doresc aceasta educaţie pentru mine. Tot ceea ce dobândesc vreau să împărtăşesc! Oamenii m-au înţeles foarte bine, în special prietenii, familia a acceptat din start, chiar s-a bucurat că am făcut acest pas.E important să fii înţeles şi lăsat în pace. La chefuri se lasa cu mâncare şi băutură. Dacă ai un program şi toţi ceilalţi ţi-l respecta, e extraordinar!(…)

Am avut 126,1 kilograme. Nu ajungeam la şireturi. În vara m-am dus la un spectacol, m-am întâlnit cu impresarul. Mi-a spus că un prieten specialist în nutriţie care vine la Deva.”, a spus Ionuț Fulea.

Ionuț Fulea a luat legătura cu un nutriționist, și-a făcut un set de analize și a început dieta cu vreo trei zile înainte de ziua sa. Dieta este adaptată profilului acestuia și face totul în funcție de programul său profesional.

„Am luat numărul de telefon, am luat legătura cu el. Am făcut analize, m-am prezentat la data convenită. Nu am început chiar de a doua zi. Cu vreo trei zile înainte de ziua mea. Undeva pe 13 iulie am început această dietă! Trebuie să înţelegem că în momentul în care ne-am propus o dietă, cel mai bine ar fi să ne gândim la un alt mod de viaţă. Dieta este adaptată la profilul meu, fac totul în funcţie de programul meu profesional.

Nu mai puteam să dorm. Am eliminat legumele cu indice glicemic ridicat! Toţi cei care îşi doresc să facă asta trebuie să se sfătuiască cu un specialist. Am voie să mănânc din când în cânt ce vreau eu. Am făcut-o foarte rar!(…)

Dimineaţa mănânc o budincă, îndulcita cu ştevia, un măr. Eu îmi iau carbohidraţii din mere. La gustare mănânc ciocolată sau biscuiţi, tot aşa, fără zahăr.

Dar totul este calculat! Nu am păţit nimic, nu am avut nicio problemă. La efort, mă simţeam obosit, dar în acelaşi timp aveam energie şi nu mă puteam opri.”, a declarat Ionuț Fulea, potrivit WOWbiz.ro.

ionuț fulea în costum bleu marin

Intrat în atenția presei mondene, Ionuț Fulea a primit titlul de „cel mai sexy folclorist”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *