Prima pagină » Cancan » Ionuț Dolănescu și fratele său se află într-un nou scandal. De la ce a pornit totul

Ionuț Dolănescu și fratele său se află într-un nou scandal. De la ce a pornit totul

29 nov. 2022, 10:36,
în Cancan

Ionuț Dolănescu și fratele său se află într-un nou scandal. Artistul nu îl poate ierta pe Dragoș Dolănescu și a lansat de curând o piesă cu un mesaj subtil pentru acesta. Fratele îndrăgitului interpret de muzică populară a reacționat imediat și a avut câteva replici dure pentru acesta, semn că războiul dintre cei doi frați este departe de a se încheia. Iată de la ce a pornit totul.

Ionuț Dolănescu și fratele său se află într-un nou scandal

Ionuț Dolănescu este unul dintre cei mai apreciați artiști de folclor din România. Fiul Mariei Ciobanu și al regretatului Ion Dolănescu duce mai departe moșternirea artistică a părinților săi și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă. Interpretul de muzică populară are o carieră impresionantă, iar în viața privată se declară un bărbat împlinit alături de frumoasa lui soție și de copii.

Cu toate acestea, Ionuț Dolănescu se află de ani buni într-un conflict cu fratele său, Dragoș, pe care nu îl poate ierta. Cei doi se acuză reciproc și nu ezită să își spună vorbe grele. Recent, între cei doi a izbucnit un nou scandal după ce Ionuț Dolănescu a lansat o melodie cu un mesaj dur pentru fratele său. Melodia este inspirată din viața artistului, iar versurile surprind neînțelegerile dintre acesta și fratele său, Dragoș.

,,Frate dragă, măi frăție/, Cât rău mi-ai făcut tu mine/, Tăicuțul de-ar învia și nu te-ar putea ierta/, De-mi erai frate de mamă poate te-aș fi luat în seamă/, Dar frații numai de tată nu se știe niciodată/, Nimeni nu va ști vreodată/, Dacă avem același tată/. Trecând prin rele și bune, tata ne-a lăsat un nume/, Fără dor și fără milă tu l-ai târât în mocirlă/, Mult am mai oftat și am plâns că ai făcut neamul de râs/. Tăicuțul cu suflet bun mi te-a adunat din drum/, Pentru cât rău ai făcut/, Nu te vreau nici la mormânt/, Să te ierte cel de Sus pentru cât rău ai adus/, De te-ar ierta lumea toată/, Eu nu am să uit vreodată/, Frate drag, pentru mine rămâi doar o amintire.…”, sunt versurile melodiei lansate recent de Ionuț Dolănescu.

Vizibil deranjat de atacul indirect al fratelui său, Dragoș Dolănescu a reacționat dur, semn că răsboiul dintre cei doi este departe de a se termina. Dincolo de neînțelegerrile cu fratele său, Ionuț Dolănescu se bucură din plin de aprecierea publicului și se mândrește cu familia sa frumoasă. Artistul are o căsnicie longevivă și radiază de fericire de când este tată.

Un alt cuplu faimos din România este cel format din Cornelia și Lupu Rednic. Aceștia au avut parte de momente grele în mariaj, dar nu s-au gândit niciodată la divorț. Îndrăgiții artiști au reușit de fiecare dată să treacă peste problemele din mariaj. Și celebrul prezentator și actor Cabral Ibacka are o căsnicie frumoasă alături de soția lui, Andreea Ibacka. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire de când este mamă. Soția lui Cabral nu ține cont de vârstă și are un fizic de invidiat, fiind o prezență răvășitoare la evenimentele mondene.

Cum a reacționat Dragoș Dolănescu după ce a aflat că a fost criticat de fratele său

Noua piesă lansată de Ionuț Dolănescu a iscat un nou scandal între artist și fratele său, Dragoș. Versurile dure sunt adresate lui Dragoș Dolănescu, iar la auzul noii melodii, acesta a reacționat dur.

,,Nu e de mirare ce face. Nu este pentru prima oară când mă atacă în piesele lui. Așa face mereu când are de lansat câte un album, când are nevoie de publicitate. Este un fel de a se promova, de a fi în centrul atenției, ca să-și vândă albumul și să aibă concerte. (…)

Nu înțeleg, însă, de ce nu îl lasă pe tatăl nostru să doarmă liniștit. Mai ales acum, în Postul Crăciunului. Face tocmai acum acest scandal, după aproape 14 ani de când Ion Dolănescu a murit. Eu n-am vrut niciodată să fiu vedetă, să ajung pe la televiziune în România. Îi fac numele de familie de râs? Păi, cu acest nume eu am fost deputat în Costa Rica. Am donat din salariul meu de politician celor sărmani. (…) Numele tatălui meu îl port cu onoare și cu mândrie. Am o viață demnă.”, a declarat Dragoș Dolănescu.

Ionuț Dolănescu și fratele său, Dragoș se află într-un nou conflict, iar războiul dintre cei doi este departe de a se încheia. Artistul a lansat de curând o piesă cu un mesaj tranșant pentru fratele său vitreg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`