Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ionuț Dolănescu și-a vândut vila din Miami. În ce urmează să investească suma de 200.000 de euro

Ionuț Dolănescu și-a vândut vila din Miami. În ce urmează să investească suma de 200.000 de euro

24 mart. 2022, 23:58,
în Cancan ultimă oră

Ionuț Dolănescu a luat o decizie importantă pentru el și familia sa, astfel că fiul lui Ion Dolănescu a decis să-și vândă vila din Miami unde locuia cu familia sa. Ce face artistul cu banii și unde locuiește el în prezent.

Ionuț Dolănescu a luat o decizie importantă pentru el și familia sa, acesta a decis să vândă vila pe care o deține în Miami și s-a întors în București. Artistul a luat hotărârea de a începe să-și renoveze casa din Caimatei, cea care i-a aparținut lui Ion Dolănescu și care acum i-a rămas lui drept moștenire.

Ionuț Dolănescu s-a ales cu suma de 200.000 de euro pe vila din Miami

Cântărețul a obținut suma de 200.000 de euro pe vila din Miami, iar el alege să investească acești bani pentru renovarea locuineței din Caimatei.

Casa moștenită de artist de la Ion Dolănescu a fost inițial evaluată la un milion de euro, după care l-a proces valoarea acesteia a ajuns la 685.000 de euro. Ulterior, în urma unor terți construcția a fost evaluată într-un final la 400.000 de euro.

Până când lucrurile vor fi gata la vila din Caimatei, Ionuț Dolănescu va locuia undeva în zona Parcului Carol într-un apartament primit de la mama sa, Maria Ciobanu. Artista are trei astfel de apartamente într-o vilă și a preferat să le lase moștenire celor trei copii ai săi.

S-au împlinit 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu

În urmă cu doar câteva zile, mai exact pe data de 19 martie, s-au împlinit 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Au fost momente foarte grele pentru familie, dar și pentru toți cei care l-au îndrăgit pe artist în timpul vieții.

Ion Dolănescu a plecat dintre noi la vârsta de 65 de ani, după o boală gravă de care suferea. Vestea a picat ca un trăsnet pentru toată lumea, iar cu toții au fost șocați să afle că marele artist a decedat atât de rapid și ne-a părăsit așa de devreme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *