Prima pagină » Cancan » Ionuț Dolănescu face dezvăluiri scandaloase. E foarte urât ce a spus despre mama fratelui său, Dragoș

Ionuț Dolănescu face dezvăluiri scandaloase. E foarte urât ce a spus despre mama fratelui său, Dragoș

07 oct. 2020, 17:01,
în Cancan

Artistul Ionuț Dolănescu pare că nu se poate abține și face dezvăluiri scandaloase despre mama fratelui său, deputatul Dragoș Dolănescu. Se pare că Ionuț nu a trecut cu vederea faptul că s-a judecat cu Dragoș pentru averea tatălui lor. Acum și-a îndreptat tirul către Margarita Valenciano, mama celuilalt fiu al regretatului Ion Dolănescu.

Interpretul de muzică populară Ionuț Dolănescu pare să nu fi îngropat securea războiului cu fratele său vitreg. Acesta a vorbit zilele trecute de familia lui Dragoș, celălalt fiu al lui Ion Dolănescu. Fiul Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu a fost invitat la emisiunea „Politică şi delicateţuri”, difuzată de postul public de televiziune. Aici, el nu s-a abținut deloc să-i jignească pe Dragoș Dolănescu și pe mama acestuia, Margarita Valenciano.

Ionuț Dolănescu – dezvăluiri scandaloase despre mama fratelui vitreg

Ionuț s-a folosit de invitația în emisiunea respectivă pentru a lansa noi atacuri la adresa fratelui său vitreg. Menționăm că Dragoș Dolănescu este stabilit în Costa Rica, împreună cu mama sa, Margarita Valenciano.

„Mama mea, Maria Ciobanu, a avut un alt statut în viaţa lui Ion Dolănescu. Mama lui Dragoş a fost o întâmplare în viaţa tatălui meu. Era o femeie frumoasă, era studentă la Cluj, la Medicină, tata primea scrisori la TVR, de la ea. Făcuse o pasiune pentru tata, el a luat-o într-un turneu, apoi nu s-au mai văzut o vreme. Când era gravidă în nouă luni a venit la uşa noastră cu burta la gură. Aşa s-a născut Dragoş. Tata l-a recunoscut şi chiar a deschis un proces ca să aibă grijă de el, dar Margarita, care acum este doctor ginecolog în Costa Rica, l-a scos fraudulos din ţară„, a declarat Ionuț Dolănescu, potrivit click.ro.

Dragoș Dolănescu i-a dat replica fratelui său

Cu toate că Dragoș Dolănescu este o fire mai calmă și mai temperată, el a comentat pe marginea acestor declarații. Bineînțeles că a fost deranjat de vorbele grele pe care le spune Ionuț Dolănescu despre el și mama sa.

„Ion (n.r. – regretatul artist Ion Dolănescu) a iubit-o foarte mult pe mama. Eu am ţinut enorm la Ionuţ, dacă îmi cerea să mă arunc de pe casă, mă aruncam, de dragul lui. Acum, de ce se comportă aşa şi dă în mine şi în mama? N-o să se schimbe niciodată. Poate că n-are treabă şi dă din gură aiurea. Eu muncesc mult în Parlamentul din Costa Rica, unde sunt deputat. Ajutăm oamenii săraci cu mâncare, am cărat şi eu saci cu alimente”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru click.ro.

Averea lui Ion Dolănescu i-a învrăjbit pe cei doi frați

Ionuț Dolănescu a fost în scandal cu fratele său, Dragoș, după moartea tatălui lor, regretatul cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu. Cei doi fii ai artistului, Ionuț și Dragoș, s-au luptat prin tribunale pentru averea acestuia. Într-un final, pentru a putea deține singur casa tatălui său, Ionuț Dolănescu i-a plătit fratelui său, Dragoș, suma de 100.000 de euro.

Ion Dolănescu s-a stins din viață pe 19 martie 2009, în urma unui infarct, chiar în vila care a intrat în posesia fiului său, Ionuț. Repertoriul și drepturile de autor i-au revenit tot lui Ionuț Dolănescu. De cealaltă parte, Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al solistului de muzică populară, a intrat în posesia vilei din Sinaia, evaluată la 290.000 de euro. Totodată, a mai primit și câteva terenuri situate în Prahova, Dâmbovița și Ilfov.

Cel mai probabil, Ionuț Dolănescu face aceste dezvăluiri scandaloase deoarece nu a putut trece peste faptul că a trebuit să împartă averea tatălui cu Dragoș Dolănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *