Prima pagină » Cancan » Ionuț Belei, de la Chefi la Cuțite, a renunțat la bucătărie. „Nu prea pot să gătesc ieftinituri”

Ionuț Belei, de la Chefi la Cuțite, a renunțat la bucătărie. „Nu prea pot să gătesc ieftinituri”

16 nov. 2023, 08:35, 1 ,
în Cancan

Ionuț Belei, unul dintre cei mai apreciați bucătari de la Chefi la Cuțite, a renunțat la bucătărie. Cu toate că avea o experiență vastă în acest domeniu, tânărul a decis că este momentul să schimbe cariera. Ionuț a devenit câștigătorul sezonului 8 al emisiunii culinare, după ce a reușit să-l convingă pe chef Sorin Bontea să-i ofere cuțitul de aur.

Acum, bucătarul a renunțat la cuțite și la uniformă pentru a urma o altă cale complet diferită.

Ionuț Belei, de la Chefi la Cuțite, a renunțat la bucătărie

Ionuț Belei, în vârstă de 29 de ani, a reușit să impresioneze jurații emisiunii Chefi la Cuțite cu abilități sale  culinare. A petrecut mulți ani lucrând în bucătărie și prin muncă asiduă a devenit un bucătar talentat. Cu toate acestea, acum a luat decizia de a renunța la pasiunea sa pentru bucătărie și de a se orienta către un domeniu nou pentru el: medicina.

În timpul unui interviu, Belei a dezvăluit motivul pentru care a luat decizia de a nu mai lucra într-un restaurant. Fostul concurent al emisiunii culinare a precizat că românii nu pun preț pe calitate și mereu caută să mănânce la prețuri cât mai mici posibil.

„Păi m-am cam săturat puțin să văd oameni în jurul meu care nu știu ce mănâncă. Plus de asta, condițiile în România și bugetul oamenilor este unul mic și îi împinge oarecum de la spate să consume produse ieftine de joasă calitate. Nu apreciază calitatea. Și nu prea pot să le gătesc ieftinituri”, a declarat Ionuț Belei pentru Fanatik.

În prezent, câștigătorul sezonului 8 al emisiunii Chefi la Cuțite afirmă s-a înscris la Facultatea de Medicină. Aceste dorește să împărtășească aceeași meserie ca soția lui care este medic.

„M-am înscris la Facultatea de Medicină având în vedere ca soția mea e medic. Facem afacere de familie. Ea are deja o clinică de renume în Craiova. Mi-am dat seama că medicii din România au nevoie de calitate pentru a face calitate. Așa ca mi-am propus să deschid compania asta”, a explicat Ionuț Belei.

Cine este Ionuț Belei

Ionuț Georgel Belei provine din Gura Humorului. El a investit mult timp și efort pentru a învăța secretele bucătăriei. Deși deține o diplomă de tehnician în instalații electrice, fostul concurent al emisiunii Chefi la Cuțite nu a fost niciodată atras de această profesie.

Astfel, la vârsta de doar 19 ani, a plecat în Germania cu intenția de a lucra pe un șantier, dar a sfârșit prin a se ocupa de spălatul vaselor într-un restaurant.

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri… M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea. Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania”, a povestit Ionuț Belei în timpul preselecțiilor Chefi la Cuțite.

Deși are multă experiență în domeniu, Ionuț Belei, unul dintre cei mai apreciați bucătari de la Chefi la Cuțite, a renunțat la bucătărie pentru a urma studii în domeniul medicinei.

Comentarii
  • Va dați seama ? Omu neîmplinit de la șantier și spart betoane a trecut pe la spălat vase și gătit fasole iar acum sa gindit sa se facă doctor să vă opereze că e mai bănoasă treaba ! , e varză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`