Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ionuț Bălășoiu, biografie: Jon Brian vrea să dea lovitura pe piața muzicală

Ionuț Bălășoiu, biografie: Jon Brian vrea să dea lovitura pe piața muzicală

19 apr. 2021, 16:14,
în Cancan ultimă oră

Ionuț Bălășoiu, cunoscut sub numele de scenă Jon Brain, lucrează de zor la un nou proiect muzical, cu care vrea să dea lovitura pe piața muzicală. Fără îndoială, iografia lui Ionuț Bălășoiu nu poate să nu fie marcată de faptul că este fiul fostului mare interpret de muzică populară Nelu Bălășoiu.

Chiar dacă tatăl său a fost celebru, Ionuţ, care a moştenit talentul tatălui său, nu a vrut niciodată să se folosească de numele părintelui său. Pentru Ionuț ar fi fost ușor să se șanseze în muzica populară, având sprijinul tatălui său, însă acesta a ales să cânte un alt gen muzical şi visează să dea lovitura pe scena muzicii dance.

Ionuț are deja lansate pe internet câteva piese sub pseudonimul de Jon Brian, care au fost foarte bine primite de public. Astfel, Ionuț încearcă să-şi câştige locul în industria muzicală prin propriile forţe și să-și facă tatăl mândru, acolo în ceruri.

Chiar dacă a ales să cânte muzică dance, Ionuț continuă să cocheteze cu muzica populară, melodiile scoase împreun ăcu tatăl său, sau singur, după decesul acestuia, fiind foarte bine primate de public.

Ionuț Bălășoiu

 

Distrus după moartea tatălui, de COVID-19

În luna aprilie a anului trecut, Nelu Bălășoiu, tatăl lui Ionuț Băloșoiu a murit infectat cu coronavirus. Îndrăgitul interpret avea 71 de ani și era internat la spitalul din Suceava. La scurt timp după confirmarea diagnosticului, artistul a suferit un atac vascular cerebral și a intrat în comă.

Nelu Bălășoiu a fost înmormântat la Cimitirul „Sf. Ilie“, din Pipera, doar în prezența a opt persoane, așa cum prevedeau măsurile din ordonanțele militare emise în perioada stării de urgență.

Nelu Bălășoiu era unul dintre cei mai iubiți artiști de folclor și a făcut pereche și pe scenă, și în viața reală, cu solista Maria Cornescu. Cei doi au o fiică, Mirela, născută în iunie 1974.

Moartea tatălui l-a afectat foarte tare Ionuț care a făcut anunțul trist pe Facebook: „Drum lin către ceruri, Tata!“

Ionuț Bălășoiu și Nelu Bălășoiu

Ionuț Bălășoiu, biografie: Piese scoase în memoria tatălui său

După câteva luni de la oartea tatălui, Ionuț a decis să arate prin cântec cât de tare îi lipsește tatăl lansând melodia „Nu mai am cui spune tată”, piesă scoasă alături de alături de maestrul Gheorghe Turda.

La finele anului trecut, Ionuț a scos o nouă melodie în memoria tatălui său, „Pentru tatpl meu din Ceruri”, care într-un timp foarte scurt a strâns pste 50.000 de vizualizări.

„Am cântat împreună cu tata în memoria mamei mele. Am avut onoarea să lansez cu maestrul Gheorghe Turda o piesă în amintirea tatălui meu, iar acum am decis să cânt o piesă interepretată doar de mine, amintindu-mi de ambii mei părinți, cărora le duc dorul în fiecare zi din viața mea! Sper ca tu, tată, să o ții de mână pe mama acolo, între nori“, a scris Ionuț Bălășoiu pe pagina sa de Facebook,

În luna februarie a acestui an, Ionuț a postat pe pagina sa de Facebook o interpretare a tatălui său, cu mesajul „Mie mi-e dor de el și știu că și voi simțiți la fel! Astăzi, vă fac cadou această minunată interpretare live! Nelu Bălășoiu trăiește prin noi!“

Ionuț Bălășoiu și Nelu Bălășoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024