Prima pagină » Radio » Actualitate » Ioniță și Viorica de la Clejani, cadou special pentru Johnny Depp. Lăutarii i-au organizat și o petrecere

Ioniță și Viorica de la Clejani, cadou special pentru Johnny Depp. Lăutarii i-au organizat și o petrecere

13 iun. 2023, 14:31,
în Radio

Celebrii lăutari Ioniță și Viorica de la Clejani i-au făcut un cadou special lui Johnny Depp, cu ocazia zilei de naștere. Vedeta de la Hollywood s-a aflat în țara noastră, unde a susținut un concert alături de Alice Cooper și Joe Perry. Clejanii sunt prieteni de foarte mulți ani cu Johnny Depp, la un moment dat fiind invitați în America, acasă la actor.

Între Johnny Depp și Viorica și Ioniță de la Clejani există o relație strânsă de prietenie. De-a lungul timpului și-au creat amintiri frumoase și au reușit să se întâlnească ori de câte ori au avut ocazia, atât în țară, cât și în Statele Unite sau Franța.

Mai mult decât atât, actorul de la Hollywood nu ratează nicio ocazie când vine vorba să viziteze România. În data de 8 iunie, Johnny Depp a susținut un concert în Capitală, alături de trupa Hollywood Vampires. Bineînțeles că de la eveniment nu au lipsit nici Clejanii și fiica lor, Margherita.

Ioniță și Viorica de la Clejani, cadou special pentru Johnny Depp

La doar o zi de la concertul din București, celebrul actor și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani, Viorica și Ioniță au decis să îi facă un cadou special, care să îi amintească tot timpul de țara noastră și de momentele petrecute aici. Mai precis, i-au dăruit o ie veche de peste 60 de ani, din zona de sud a țării, și un chimir din piele, pe care le-a purtat pe scenă.

„Pentru venirea lui în România am mers cu Viorica și am ales modele de ie. Am ales, de fapt, pentru toți colegii lui de trupă. Viorica a știut însă ce să aleagă pentru el. Eu am ales o ie cu mai multe flori, ea a ales una cusută cu negru. Johnny a purtat însă doar cămașa de la ea, nu și pe cea de la mine.

Mai are de la noi, primit în dar, și un chimir din piele autentică, pe care am văzut că îl poartă cu drag la concerte. Îi vine foarte frumos, zici că este de acolo. Pe tot Instagramul a postat și poza cu noi. Cămașa aceasta de la Viorica are 60 de ani, nu s-a decolorat, e din zona de sud a țării, e lucrată din in, la războiul de țesut, iar florile sunt cusute manual.

Ne-a fost foarte greu să alegem acest cadou, dar, dacă e să cauți, găsești, și nimic nu e imposibil. I-am dăruit și palincă de gutui. Gustul palincii de gutui îmi place mie, noi o aveam în casă de foarte mult timp și am desfăcut-o numai la ocazii speciale. Și acum a fost o ocazie specială, le-am dat să guste. Aroma palincii de gutui i-au făcut pe acești «Vampiri» să iubească și mai mult România”, a spus Ioniță de la Clejani.

Ce petrecere i-au organizat Clejanii

Ioniță de la Clejani a mai spus că aceasta este a doua vizită a lui Johnny Depp în România. Și cum s-a nimerit să fie și ziua acestuia, lăutarii de la Clejani i-au organizat o petrecere tradițională. Astfel, Ioniță și Viorica au pregătit pentru Johnny Depp o masă cu mici și sarmale.

„Ne știm de foarte mulți ani și mă bucur că am putut fi gazde. Da, știam, cum să nu. Dacă ești prieten cu adevărat nu ai cum să nu știi acest lucruri mai ales că, în perioada aceasta, în fiecare an îi scriam mesaj de «La mulți ani!». A împlinit 60 de ani aici, ocazie cu care noi i-am făcut o petrecere. Știam că nu va sta prea mult în țară și ne-am întâlnit cu familia la o masă tradițională. Lui îi plac preparatele noastre românești și am avut o masă cu mici, sarmale. Au fost prezente și Viorica, și Marga, am petrecut ca în familie și a fost ceva memorabil”, a mai spus Ioniță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *