Prima pagină » Cancan » Ioniță de la Clejani, declarații după ce l-a reclamat pe Fulgy la Poliție. “El… și-a atins scopul”.

Ioniță de la Clejani, declarații după ce l-a reclamat pe Fulgy la Poliție. “El… și-a atins scopul”.

08 iun. 2021, 10:12,
în Cancan

Ioniță de la Clejani a făcut primele declarații după ce l-a reclamat pe Fulgy la Poliție. Artistul a fost invitat în cadrul emisiunii “La Măruță” împreună cu Viorica. Acesta a precizat faptul că toate informațiile apărute în presă cu privire la fiul său sunt neadevărate.

În plus, Ioniță a făcut dezvăluiri neașteptate despre comportamentul lui Fulgy din ultimele zile.

Ioniță de la Clejani, declarații după ce l-a reclamat pe Fulgy

Ioniță a vrut să precizeze faptul că nu și-a reclamat fiul la Poliție, după cum s-a vehiculat în presă. Acesta a dezvăluit că Fulgy a recurs la toate trucurile din ultima vreme, pentru că și-a dorit să atragă atenția asupra lui și, totodată, s-a inspirat din viața starurilor din SUA – este vorba despre surorile Kardashian, Cardi B și Snoop Dogg.

“Poliția a ajuns acasă, nu a mers el la poliție. Nu, nu am chemat eu Poliția, ziarele scriu. Nu, nu… (…). El urmărește foarte mult ce se întâmplă în afară, la Cardi B, Kardashian, Snoop Dogg și a adoptat strategia lor, e modul lui de a fi în centrul atenției. Când a făcut muzică clasic, nimeni nu a vorbit despre el.

(…). La momentul acesta, el s-a oprit, și-a atins scopul: se vorbește doar despre el”, a precizat cunoscutul artist în cadrul emisiunii prezentată de Cătălin Măruță.

Ulterior, tatăl lui Fulgy a mai spus: “Nu e internat. Ăsta e modelul lui de promovare. Uitați-vă, cum vorbești de lucruri bune, nici dracu nu te bagă în seamă, dar așa….

Mi-a spus: «Tu ești bătrân». Exact ce face Snoop Dogg, e modul lui de a se promova. (…). Este foarte talentat: cântă cu chitara bass, cu clapa, este extrem de inteligent și frumos”.

Fulgy a amenințat mai multe persoane publice

De-a lungul mai multor săptămâni, Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani, a amenințat mai multe persoane publice, iar printre acestea se numără: Antonia, Alex Velea, Bianca Drăgușanu și, viitorul ei soț, Gabi Bădălău.

La finalul interviului pe care i l-au acordat lui Cătălin Măruță, Viorica și Ioniță de la Clejani au cântat, în premieră, alături de taraful lor cea mai nouă piesă, “BADGYAL”, la care au colaborat alături de Connect-R.

Care este motivul pentru care Fulgy, băiatul lui Ioniță și al Vioricăi din Clejani, s-a drogat

În familia Clejanilor s-a abătut de curând o dramă fără margini. Iar unii dintre apropiații talentaților artiști bănuiesc că și suferința creată de nefericitul eveniment l-ar fi împins pe Fulgy să se drogheze din nou, după ce se vindecase de acest viciu. În urmă cu câțiva ani, el a fost internat la o clinică de dezintoxicare din Spania, unde a conștientizat pericolul substanțelor interzise și decisese să înceapă o nouă viață fără ele.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`