Prima pagină » Local » Ionel Onofraș, fostul primar al Iașului, arestat preventiv pentru 30 de zile, pe fondul acuzațiilor de hărțuire a trei minore

Ionel Onofraș, fostul primar al Iașului, arestat preventiv pentru 30 de zile, pe fondul acuzațiilor de hărțuire a trei minore

04 mart. 2022, 20:14,
BZI.ro, în Local

Judecătoria Iaşi a admis propunerea de arestare preventivă în cazul fostului primar al Iașului, Ionel Onofraș, pentru 30 de zile.

Astăzi, 04.04.2022, Ionel Onofraș, fostul primar al Iaşului, a fost dus în fața magistraţilor după ce a hărțuit trei minore şi pe una dintre acestea le-a obligat să întreţină acte sexuale orale.

Trei minore au fost hărțuite de Ionel Onofraș

Ieri, 03.03.2022, au fost făcute percheziții la studio-ul său de fotografie, deoarece trei minore au fost hărțuite de acesta. În cadrul unei ședințe foto, pe una dintre minore a forțat-o să întrețină un act sexual oral cu el.

În acest caz, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore.

Ionel Onofraș a fost numit în funcţie în decembrie 1989 și a fost edil-şef doar până în februarie 1990. Mandatul său a fost însă unul scurt, din decembrie 1989 şi până în februarie 1990.

Apoi, acesta a fost membru în Consiliul Director al Camerei de Comerţ, devenind la scurt timp un afacerist de succes. Ionel Onofraș, zis şi Bebe, este cel care a ocupat şi cea mai importantă funcţie în masoneria din Iaşi, acesta fiind „Rege” în Loja care a adus Ritul York în Moldova.

Ionel Onofraș posta mai multe fotografii în care apar mai multe tinere dezbrăcate

Pe pagina de Facebook unde Ionel Onofraș își posta „operele” sunt multe fotografii în care sunt tinere dezbrăcate.

Fotografiile au fost preluate de pe pagina sa de Facebook, unde fostul primar, Ionel Onofraș, postează tot felul de fotografii pe care le realizează chiar el, pe unele dintre fotografii existând chiar semnătura sa electronică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *