Prima pagină » Sport » Ionel Dănciulescu de la Dinamo: ”Suntem dezavantajaţi”
Ionel Dănciulescu de la Dinamo: ”Suntem dezavantajaţi”

Ionel Dănciulescu de la Dinamo: ”Suntem dezavantajaţi”

16 iul. 2020, 21:05,
BZI.ro, în Sport

Ionel Dănciulescu de la Dinamo: ”Suntem dezavantajaţi”. Echipa alb-roșie este dezavantajată, fiindcă șase jucători au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Astfel, Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al clubului de fotbal Dinamo, crede că retrogradarea este inevitabilă în aceste condiții.

Dinamo poate pierde lupta cu retrogradarea

Echipa lui Ionel Dănciulescu este dezavantajată în ceea ce privește retrogradarea. Dinamo ar putea pierde această luptă, din cauza faptului că șase jucători au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, iar echipa rămasă nu ar putea face față jocului.

„Să stai 5 zile acasă sau în spital nu este un avantaj pentru un jucător, doar mintea bolnavă a unor oameni care nu au jucat fotbal se poate gândi la strategii în această perioadă de alertă. Suntem dezavantajaţi, mai ales în aceste zile în care jucătorii şi noul staff tehnic au început să se cunoască mai bine după două antrenamente. Am remarcat şi o prostie apărută la adresa lui Vali Lazăr şi nu am cum să tac. Zi de zi, Lăzărică vine singur de la Ploieşti în cantonamentul de la Săftica, nu e nimeni cu el în maşină.

Cred că e mai mult de-o lună de când s-a văzut ultima oară cu Fane Bărboianu, iar de atunci a mai fost testat de două ori pentru că aşa e protocolul medical, testare la fiecare 14 zile. Suferim, dar trebuie să rezistăm dacă vrem să existăm!”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru site-ul oficial al FC Dinamo.

Echipa alb-roșie se confruntă a doua oară cu temutul coronavirus. Ionel Dănciulescu de la Dinamo: ”Suntem dezavantajaţi”

Joi au fost efectuate testări lotului echipei de fotbal la o clinică privată din București. Conform acestora, șase dintre jucători au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, iar ceilalți au fost puși în izolare la cantonamentul din Săftica. Liga Profesionistă de Fotbal a amânat partida restantă Dinamo – Chindia Târgovişte, care trebuia să se dispute în această seară, în etapa a 3-a a play-out-ului Ligii I.

De asemena, unul dintre maseurii echipei a fost depistat cu COVID-19 pe data de 11 iunie, cu o zi înainte de reluarea campionatului Ligii I. Partida Dinamo – Chindia Târgovişte, stabilită pentru 12 iunie în cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii I, a fost amânată la momentul respectiv pentru 16 iulie. După cazurile depistate joi, aceasta a fost amânată încă o dată de Liga Profesionistă de Fotbal la o dată care urmează a fi stabilită ulterior.

Meciul cu FC Hermannstadt a fost amânat. Este reprogramat de LPF pentru 23 iulie

După ce campionatul Ligii I a fost reluat, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus la angajaţii cluburilor FC Dinamo şi FC Botoşani. Acest fapt a dus la suspendarea meciurilor celor două echipe şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică. De asemenea, în Liga a II-a au fost găsite mai multe cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

În ceea ce privește arbitrii, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost descoperite patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *