Prima pagină » Actualitate » Ion Țiriac și-a schimbat decizia! Care sportivi olimpici vor primi mașini cadou pentru medaliile obținute
Ion Țiriac și-a schimbat decizia! Care sportivi olimpici vor primi mașini cadou pentru medaliile obținute

Ion Țiriac și-a schimbat decizia! Care sportivi olimpici vor primi mașini cadou pentru medaliile obținute

04 aug. 2024, 20:20,
B, , h, , în Actualitate

Ion Țiriac s-a răzgândit, după ce a promis câte o mașină drept cadou pentru sportivii români care au câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ion Țiriac a promis câte o mașină pentru fiecare medalie de aur a României de la Jocurile Olimpice.

Astfel, în cărți pentru o mașină Hyundai Ioniq 5 erau David Popovici, canotorii Andrei Cornea şi Marian Enache și echipajul feminin de opt plus unu format din Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş, Victoria Ştefania Petreanu.

Ion Țiriac a anunțat, prin intermediul fiului său, că s-a răzgândit. Astfel, mașini vor primi și cei care au luat sau vor lua medalii de argint și de bronz la Jocurile Olimpice.

„Am anunțat zilele trecute că oferim o mașină Ioniq 5 serie limitată câștigătorilor de aur la Olimpiadă. Astăzi, fondatorul nostru, domnul Ion Țiriac, vine cu o corecție pe care o anunțăm pe această cale.

Nu doar locul 1 va primi de la fundația Țiriac mașină. Locurile, că avem mai multe. Mult mai multe! Premiem și argintul, și bronzul. Mulțumim că ne faceți fericiți”, a fost mesajul postat pe Instagram de Alexandru Ion Țiriac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024