Prima pagină » Actualitate » Ion Țiriac candidează la alegerile prezidențiale? „Trebuie să le demonstrez românilor ce pot să fac!”

Ion Țiriac candidează la alegerile prezidențiale? „Trebuie să le demonstrez românilor ce pot să fac!”

09 sept. 2024, 08:52, 2 ,
în Actualitate

Ion Țiriac candidează la alegerile prezidențiale? Fostul mare tenismen i-a pus pe gânduri pe politicieni după ce a declarat, în glumă, că va candida la alegerile prezidențiale. Dar asta nu înainte de a le demonstra românilor de ce e în stare.

Ion Țiriac candidează la alegerile prezidențiale?

Ion Țiriac a declarat, pe un ton serios, că vrea să candideze la alegerile prezidențiale. După doar câteva secunde milionarul și-a schimbat tonul.

Fostul mare jucător de tenis a spus, în glumă, că ar candida la președenție în 2064, la vârsta de 127 de ani, pentru a avea timp să arate ce poate.

„Vă spun o noutate, puteți să o dați publică. O să candidez la președinție! Absolut serios! Perfect. Dar nu acum, ci în 2064, pentru că, până atunci, trebuie să le demonstrez românilor ce pot să fac. Nu pot să candidez fără să demonstrez. Noi nu avem nevoie de publicitate, noi suntem o fundație, suntem o familie”, a declarat Ion Țiriac.

Reamintim că în 2012, PDL i-a propus lui Ion Țiriac să candideze din partea partidului pentru primăria Capitalei, însă marele om de afaceri a refuzat oferta primită.

Fostul tenismen Ion Ţiriac a devenit, la 19 iunie 2019, noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, el câştigând din primul tur alegerile organizate la Centrul Naţional de Tenis.

După numai 2 ani, acesta a demisionat şi a spus că totul trebuie să se reorganizeze din toate punctele de vedere.

„Îmi dau demisia și federația trebuie să se reorganizeze din toate punctele de vedere. Trebuie să aibă undeva un directoriu cu nişte angajaţi fixi plătiţi şi, platiţi bine, ca să poată să facă ceva, ca să nu dispărem. Viitorul preşedinte trebuie să fie dedicat atâta tot, dacă nu e dedicat indiferent ce leafa are şi ce face, nu este suficient”, a spus  atunci Ion Ţiriac.

Ion Țiriac și-a mai luat o mașină spectaculoasă

Ion Țiriac și-a mai adăugat o bijuterie la colecția sa de mașini. Este vorba despre un model spectaculos, Mercedes AMG Project One, produs în doar 275 de exemplare, pe care l-a primit după cinci ani de așteptare.

„Este un prim pas. Se pot face şi altele. Coincide cu descărcarea lui Project One. Acea maşină pe care de cinci ani de zile o aştept, acel Mercedes de curse, Project One. Nu întrebaţi cât costă, pentru că este obscen, dar îl avem şi este în colecţie. Îl vom desface împreuna imediat după Anul Nou”, spunea Ion Țiriac, anul trecut.

Milionarul nu a vrut să spună prețul mașinii, dar Mercedes AMG Project One costă 2,7 milioane de euro.

Altfel, Ion Țiriac a participat recent la conferința de presă susținută de Simona Halep înaintea turneului Țiriac Foundation Trophy de la București, iar miliardarul a atras atenția cu ceasul de la mână, care a costat cam cât o mașină oferită cadou medaliaților olimpici de la Paris.

Accesoriul de lux al magnatului este un model Franck Muller din aur roz, modelul fiind un Conquistador Cortez, prețul său de catalog ridicându-se la aproximativ 55.000 de euro.

Ceasul în cauză este un Franck Muller din aur roz, modelul Conquistador Cortez – 10000 M SC PRIDE OF GREECE. Piesă, dotată cu mecanism automat, costă în jur de 55.000 de euro, fix cât a costat o mașină oferită medaliaților de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Altfel, Ion Țiriac a anunțat, în glumă, că va candida la alegerile prezidențiale.

Comentarii
  • Gresit. Romanilor nu trebuie sa le demonstreze nimic.
    Trebuie doar sa demonstreze liciriciului cat de obedient este. Alegetile prezidentiale sunt un concurs de supt p*la licuriciului. Unii o fac prin batista, altii cu inghitit. Ghiciti cine castiga.

  • las-o balta mosule…ai fi tu mahar dar te-ai prea aruncat la ce nu esti in stare ca nu e dictarua e democratie asa c nu poti face tu ce vrei…pe sport ai putea fi mahar de ministru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
11 octombrie 2024
11 octombrie 2024