Prima pagină » Actualitate » Ion Țiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc pentru a-i cere mașina înapoi! Care a fost motivul

Ion Țiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc pentru a-i cere mașina înapoi! Care a fost motivul

29 aug. 2024, 10:58,
Cezar Bulgaru în Actualitate

Decizie surprinzătoarea luată de Ion Țiriac care a sunat-o pe Ionela Cozmiuc pentru a-i cere mașina înapoi. Sportiva Ionela Cozmiuc, care a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Paris, a fost recompensată de Ion Țiriac cu o mașină.

După aproape două săptămâni de la acel eveniment, Ion Țiriac a contactat-o pe Ionela Cozmiuc pentru a-i solicita returnarea mașinii.

Ion Țiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc pentru a-i cere mașina înapoi

Ion Țiriac dorește să înlocuiască mașina pe care i-a oferit-o inițial Ionela Cozmiuc, un model identic cu cel acordat tuturor medaliaților cu argint la Paris, cu una superioară, aceeași pe care au primit-o sportivii care au câștigat aurul în Franța.

Ion Țiriac a decis astfel deoarece, la scurt timp după finalizarea Jocurilor Olimpice, Ionela Cozmiuc a obținut o medalie de aur la Campionatele Mondiale, conform gsp.ro.

Ionela Cozmiuc a plecat de la evenimentul organizat de Ion Țiriac cu un automobil Hyundai Kona, estimat la 25.000 de euro. Urmează să primească un Hyundai Ioniq, model care are o valoare dublă.

Ce rezultate a avut Ionela Cozmiuc la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

La Jocurile Olimpice de la Paris 2024, Ionela Cozmiuc a avut o performanță remarcabilă în proba de canotaj. Aceasta a concurat în proba de „4 rame fără cârmaci”, alături de echipa națională feminină de canotaj a României. Echipa, din care a făcut parte, a reușit să câștige medalia de argint, obținând astfel o poziție onorabilă pe podium.

Competiția a fost extrem de strânsă, iar echipa română a demonstrat o excelentă tehnică și coordonare. Performanța lor a fost apreciată de fani și specialiști, marcând un moment important pentru canotajul românesc. Medalia de argint obținută de Ionela Cozmiuc și echipa sa a fost un rezultat deosebit, reflectând munca grea și dedicația de care au dat dovadă în pregătirea pentru aceste Jocuri Olimpice.

Ion Țiriac a oferit mașini câștigătorilor de la Jocurile Olimpice ca o formă de recunoaștere și apreciere pentru performanțele lor. Acest gest a fost realizat pentru a premia sportivii care au obținut medalii și pentru a le arăta sprijinul său față de realizările lor.

De exemplu, sportivii care au câștigat medalii de aur au primit modele mai scumpe și mai valoroase, în timp ce cei care au obținut medalii de argint au primit modele mai puțin costisitoare.

Recent Ion Țiriac a sunat-o pe Ionela Cozmiuc pentru a-i cere mașina înapoi si a o schimba cu un model mai scump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *