Prima pagină » Radio » Actualitate » Ion Dichiseanu, regretat încă de Simona Florescu. Cum au petrecut fiica și fosta soție primul Crăciun fără marele actor

Ion Dichiseanu, regretat încă de Simona Florescu. Cum au petrecut fiica și fosta soție primul Crăciun fără marele actor

06 ian. 2022, 10:22,
BZI.ro, în Radio

Lipsa marelui actor Ion Dichiseanu este încă resimțită de Simona Florescu, fosta soție, dar și de fiica Ioana Georgiana, care au petrecut primele Sărbători de iarnă fără acesta. Totodată, Simona Florescu a mai suferit o pierdere importantă, pe 3 noiembrie 2020 murind și tatăl acesteia. Cu toate acestea fosta soție și fiica lui Ion Dichiseanu au petrecut Crăciunul în liniște, cu gândul la marele actor.

Nu mai încape nicio îndoială că Ion Dichiseanu a fost unul dintre cei mai iubiți actori din țară. Maestrul a avut o carieră încununată de succes și a fost foarte apropiat de fanii lui, încă soarta a decis să îl ia dintre noi. Familia acestuia este în continuare în stare de șoc, astfel că primele Sărbători de iarnă fără Ion Diochiseanu au fost cu adevărat triste și nu au avut niciun farmec.

Ion Dichiseanu, regretat încă de Simona Florescu

În urmă cu aproximativ 8 luni, actorul Ion Dichiseanu pleca dintre noi, fiind regretat de o țară întreagă. Maestrul Dichiseanu nu a mai putut lupta cu boala iar organismul lui a cedat, lăsând în urmă multe lacrimi și durere. Familia și cei care l-au iubit sperau că se va întoarce acasă sănătos și va învinge tot, dar se pare că soarta a avut alt plan pentru el. Simona Florescu, fosta soție a lui Dichiseanu, a pierdut în mai puțin de un an doi oameni importanți. Tatăl Simonei s-a stins din viața în toamna lui 2020, pe 3 noiembrie, iar șase luni mai târziu a murit și fostul soț al acesteia, Ion Dichiseanu.

Simona Florescu și fiica sa, Ioana Georgiana Dichiseanu, sunt în stare de șoc chiar și acum. Pentru ele, sărbătorile de iarnă nu au mai fost la fel fără marele actor. Au petrecut în liniște și au gătit felul de mâncare favorit al maestrului. An de an, acesta voia să mănânce cârnați la masa organizată cu ocazia Nașterii Domnului, așa că familia a gătit și acum.

„Au fost sărbători triste. Eu l-am piredut și pe tata pe 3 noimebrie, i-am făcut parastasul de un an. Am petrecut în familie cu Ioana și Adi, au fost și socrii și cele două fete. Am stat la masă, am povestit. Am făcut cârnați pentru că în fiecare an Dichi voia să-i fac cârnați, ca să fie așa pentru el pentru că știu că asta își dorea”, a povestit Simona Florescu.

Ioana Georgiana Dichiseanu are probleme după moartea tatălui

Ioana Georgiana încă nu poate accepta ideea că tatăl ei nu mai este printre noi și duce o luptă grea cu tristețea. Mama ei, Simona Florescu, a mărturisit că are mereu atacuri de panică și nu își găsește liniștea de când părintele ei iubit a murit. Ion Dichiseanu și Ioana Georgiana aveau o relație cu totul specială, astfel că moartea maestrului a reprezentat o lovitură teribilă pentru fiica acestuia.

Totodată, nici Simona nu este mai bine. Fosta soție a marelui actor mărturisește că își amintește de Dichiseanu la orice pas și și-ar dori să îl mai poată avea aproape. Doar când trece prin casă parcă și-l imaginează stând în fotoliu. Îi este dor să-i vorbească, să îl sune la orice oră din noapte și să poată sta cu el când are nevoie de cineva. Dar din păcate, Ion Dichiseanu ne-a părăsit definitiv, fiind încă regretat de Simona Florescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *