Prima pagină » International » Ion Crișan a fost surpins de camerele de supraveghere înainte să moară. Unde a fost înainte de a se urca în mașină
Ion Crișan a fost surpins de camerele de supraveghere înainte să moară. Unde a fost înainte de a se urca în mașină

Ion Crișan a fost surpins de camerele de supraveghere înainte să moară. Unde a fost înainte de a se urca în mașină

01 iun. 2021, 20:19,
Alexandru Ifrim, în International

Încă nu s-a descoperit cine este asasinul afaceristului din Arad, însă oamenii legii au făcut rost de câteva imaginii cu Ion Crişan înainte să fie omorât.

O cameră de supraveghere a înregistrat tot ce a făcut el înainte să se urce în maşină. Bărbatul a intrat într-un bloc după ce a stat la o terasă aproximativ 20 de minute. Pe masă, în față, acesta avea un pahar de coniac. Ion Crişan era client fidel al terasei, deoarece acesta locuia în apropiere.

Angajaţii terasei au declarat că în momentul în care bărbatul a venit la terasa nu părea să fie supărat sau îngrijorat de ceva. Aceştia au mai spus că de câte ori afaceristul venea la tersa stătea retras fără să vorbească cu angajaţi. Acesta interacționa doar în momentul în care comanda cafea sau apă plată.

Cu două zile înainte de asasinat bărbatul a fost la terasă

Cu două zile înainte de a se produce această tragedie, afaceristul din Arad a comandat un pahar de coniac şi o apă plată. Toţi cei care l-au cunoscut pe Ion Crişan au spus că acesta era o persoană discretă, mereu solitară și nu se plângea cu absolut nimic celor din jur.

Perchezițiile se desfășoară cu echipe mixte de anchetatori din Arad și București, fiind conduse de procurorul de caz de la Înalta Curte de Casație și Justiție – secția de urmărire penală și criminalistică, anunță presa locală. Ieri, 31 mai 2021, la Arad a ajuns şi chestorul de poliție Eduard Mirițescu, împuternicit adjunct al inspectorului general al Poliției Române.

Marţi, 1 iunie 2021, oamenii legii s-au dus la apartamentul în care stătea afaceristul. Aceştia au căutat indicii pentru a vedea care este profilul bărbatului, la aceste percheziţii a participat şi soţia afaceristului.

Tudorel Butoi a vorbit despre asasinatul din Arad

Tudorel Butoi este unul dintre cei mai importanţi psihologi criminalişti din România, acesta a fost invitat la o emisiune tv unde a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în Arad. Psihologul a dezbătut motivele pentru care Ion Crişan a fost omorât. Acesta a vorbit şi despre faptul că cel care l-a omorât pe bărbatul din Arad a fost un asasin plătit.

„Din tot ceea ce a dezvăluit până acum presa, lucrurile sunt de-a dreptul spectaculoase și au o logică imbatabilă. Dar în meseria mea, nu am plecat niciodată atât de departe, pentru că tot întunericul e sub lampă.Acest om trebuie decriptat pentru cine este și cui folosește uciderea lui. Eu surprind că este un om căruia i s-au furat niște bani, de două ori, și n-a depus plângere. De ce să nu depun plângere? Sunt banii trudiți de mine, cu riscurile mele profesionale, depun plângere și vreau să-mi găsiți autorii care mi-au furat seiful din casă și așa mai departe. Dacă banii au o altă proveniență și pot fi întrebat de unde sunt și cum, atunci eu tac. În lumea interlopă se știe treaba aceasta. Ați văzut cum se taie, se înjunghie și nu depun plângere? Ați văzut cum se acoperă și nu permit organului de poliție să intre în decriptarea poveștii? Asta este una dintre probleme”, a spus Tudorel Butoi la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *