Prima pagină » Cultural » Ioana Voicu se pregătește de botezul fiicei sale. Când va avea loc marele eveniment și cine vor fi nașii

Ioana Voicu se pregătește de botezul fiicei sale. Când va avea loc marele eveniment și cine vor fi nașii

29 iun. 2022, 08:31,
în Cultural

Fiica lui Mădălin Voicu, Ioana Voicu, se pregătește de botezul fiicei sale. Tânăra în vârstă de 34 de ani radiază de fericire de când a devenit mamă și se declară o femeie împlinită alături de logodnicul ei, Alex Fenechiu. Cei doi vor organiza o petrecere fastuoasă și o vor sărbători pe fiica lor, micuța Annora. Iată când va avea loc marele eveniment și cine vor fi nașii.

Ioana Voicu radiază de fericire și se pregătește de botezul fiicei sale

Jurnalista Ioana Voicu a ajuns la vârsta marilor împliniri. Tânăra de 34 de ani are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie fericită. Fiica lui Mădălin Voicu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Fenechiu încă din anul 2019, iar bărbatul a cerut-o pe iubita lui în căsătorie. Anul acesta, în luna aprilie, cei doi au devenit părinți și sunt tare mândri de fetița lor superbă, micuța Annora.

Ioana Voicu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Vedeta a încercat să fie mereu departe de scandalurile din showbiz-ul autohton și se afișează destul de rar la evenimentele mondene. Aceasta este activă pe rețelele de socializare și face furori cu silueta sa perfectă și frumusețea răvășitoare.

De când a devenit mamă, Ioana Voicu radiază de fericire și așteaptă cu nerăbdare să își boteze fetița. Vedeta se află în toiul pregătirilor și își dorește o petrecere deosebită pentru micuța Annora.

Ioana Voicu a născut prematur pe 22 aprilie anul acesta, în urma unei operații complicate de cezariană, având în vedere faptul că vedeta suferă de endometrioză. În pofida complicațiilor, fiica lui Mădălin Voicu a adus pe lume o fetiță superbă.

De viața de familie se bucură din plin și jurnalista Cristina Herea. Aceasta se mândrește cu soțul ei și este mai fericită ca oricând în ipostaza de mamă. Extrem de discretă cu viața privată este și prezentatoarea Corina Caragea. Vedeta vorbește destul de rar despre bărbatul care i-a cucerit inima și își dorește să țină familia departe de ochii curioșilor.

Când va avea loc frumosul eveniment și cine vor fi nașii micuței Annora

Recent, Ioana Voicu a oferit câteva detalii despre botezul fiicei sale, Annora. Jurnalista și logodnicul ei vor să organizeze o petrecere fastuoasă anul acesta, iar nașii micuței vor fi niște prieteni de familie. Fiica lui Mădălin Voicu nu a vrut să precizeze numele acestora, dorind să păstreze deocamdată discreția.

„Nu știu deocamdată! Nu avem nici dată și nici locație. Suntem în căutări. Anul acesta va fi. Probabil septembrie, octombrie, vedem cum facem. Am ales nașii. Sunt prieteni de familie, de-ai noștri, vechi.”, a precizat vedeta.

Ioana Voicu a vorbit și despre marile provocări de când este mamă.

„Eu sunt bine, ea e bine. Suntem în perioada de colici, dar trec și aceștia. Am răbdare. Răbdarea face totul. Nu plânge mereu. Se poate și mai rău. Din ce am auzit există copii care plâng 24 din 7, dar ea plânge câteva ore pe zi și nu tot timpul. Sunt niște colici amiabili, prietenoși.”, a mai precizat aceasta.

La rândul lui, Mădălin Voicu este un bunic fericit și se mândrește cu nepoțica lui superbă. Acesta este de părere că micuța va moșteni talentul muzical al familiei.

„Annora Ecaterina are amprenta noastră. Din capul locului am recunoscut pedigriul familiei Voicu și încerc și un prognostic. Cred că va moșteni și talentul muzical al familiei. Altfel, nu am niciun fel de îndoieli că seamănă cu mama ei, dar are ceva și din bunicul ei!”, a declarat Mădălin Voicu.

Ioana Voicu a devenit de curând mamă pentru prima oară și se pregătește de botezul fetiței sale. Jurnalista radiază de fericire alături de partenerul ei de viață și își dorește o petrecere deosebită pentru micuța Annora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`