Prima pagină » Cancan » Ioana Tufaru și-a spus părerea sinceră despre Gigi Becali. Fiica Andei Călugăreanu a fost evacuată din apartamentul patronului FCSB

Ioana Tufaru și-a spus părerea sinceră despre Gigi Becali. Fiica Andei Călugăreanu a fost evacuată din apartamentul patronului FCSB

13 mart. 2024, 08:35,
în Cancan

Ioana Tufaru vorbește despre Gigi Becali, după ce a fost nevoită să părăsească apartamentul primit de la patronul FCSB.

Ioana Tufaru a avut o viață plină de provocări și obstacole, dar a reușit să le depășească cu succes de-a lungul anilor. Acum, ea se bucură de fericire alături de familia sa, după ce a locuit împreună cu soțul și fiul lor într-o garsonieră din blocul lui Gigi Becali.

Așadar, în timp ce era invitată în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Ioana Tufaru a explicat clar de ce a fost nevoită să se mute cu familia ei din acel imobil.

Ioana Tufaru și-a spus părerea sinceră despre Gigi Becali

Declarația recentă a Ioanei Tufaru a scos la iveală și opinia ei actuală despre Gigi Becali, după ce acesta a cerut să elibereze garsoniera în care a locuit timp de aproape 9 ani.

„Am plecat de acolo pentru că, bine, nu aș vrea să vorbesc foarte mult despre asta.

Am plecat că nu se mai putea să mai stăm acolo, am înțeles că are alte planuri cu blocul acela, nu pot contesta asta. În orice caz, recunoștința noastră rămâne veșnică pentru acest minunat om, ne-a ținut acolo, pe 3 august am fi făcut 9 ani de când stăm acolo și omul cât să te țină, la un moment dat era de așteptat că aici se va ajunge, pentru că na…”, a declarat Ioana Tufaru, în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”.

Fiul Ioanei Tufaru s-a acomodat cu noua locuință

Ioana Tufaru este foarte fericită pentru că a început o nouă viață alături de soțul și fiul ei într-un apartament cu două camere, unde toți cei trei par să fi găsit liniștea. Fiul Ioanei este de asemenea extrem de fericit, chiar dacă nu i-a spus acest lucru mamei sale. Aceasta spune că simte această fericire, mai ales că acum Luca are propria cameră și se poate bucura de acest lucru.

„Chiar dacă el nu a spus, dar am văzut în ochii lui că se bucură și îi place, mai ales că are parcul lângă bloc, deci se duce singur în parc.(…) Este descurcăreț, merge singur la magazin.

Nici independența asta nu te scapă de pericole, pentru că sunt la tot pasul, mai ales ce am putut să văd în ultima lună în școli, m-a luat capul.”, a mai spus Ioana Tufaru.

Recent, Ioana Tufaru și-a spus părerea sinceră despre Gigi Becali și a menționat că îi va rămâne veșnic recunoscătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`