Prima pagină » Radio » Actualitate » Ioana Tufaru, schimbare majoră de look. Cum arată acum fiica Andei Călugăreanu

Ioana Tufaru, schimbare majoră de look. Cum arată acum fiica Andei Călugăreanu

17 mart. 2023, 14:40,
în Radio

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, a apelat la o schimbare majoră de look și nu mai arată deloc așa cum o știai. Aceasta și-a vopsit părul într-o culoare foarte îndrăzneață, la care apelează mai degrabă tinerele. Acum, Ioana Tufaru s-a prezentat la o emisiune TV împreună cu soțul ei povestindu-și problemele pe care le au cu o cumnată.

Ioana Tufaru este un personaj controversat din spaţiul monden românesc. S-a născut în 1977, într-o familie celebră, mama ei fiind celebra actriţă şi cântăreaţă de muzică folk Anda Călugăreanu, iar tatăl – Dan Tufaru. De câțiva ani, aceasta formează un cuplu cu Ionuț Aramis Mardare, cei doi având un fiu, pe nume Luca.

Ioana Tufaru, schimbare majoră de look

Ioana Tufaru a atras atenția cu cea mai recentă apariție pe care a avut-o pe micul ecran. Fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu a apărut pe 16 martie, în emisiunea „Acces Direct” de la Antena Stars, alături de soțul ei.

Cei doi au povestit în emisiune despre problemele pe care le au în familie. Soțul Ioanei Tufaru, Ionuț Mardare, este în scandal cu cumnata lui, care nu l-a anunțat că Florin, fratele lui, s-a stins din viață. La mijloc ar fi vorba și despre o moștenire de câteva zeci de mii de euro.

„Înțeleg că voi sunteți în doliu fără să fi știut”, le-a spus prezentatoarea Mirela Vaida celor doi invitați ai săi, care au apărut îmbrăcați în negru. Ioana Tufaru a apărut într-o rochie neagră, foarte lungă, însă a atras atenția cu nuanța părului. Aceasta și-a vopsit părul albastru.

Cei doi soți suferă acum după pierderea suferită, mai ales soțul Ioanei Tufaru. Era apropiat de fratele lui, vorbeau la câteva zile, la telefon, iar acum e nemulțumit că nu a fost anunțat de cumnată de moartea lui, dar și că ea ia unele decizii fără să-l consulte.

Ioana Tufaru locuiește într-o garsonieră oferită de Gigi Becali

În prezent, Ioana Tufaru și soțul Ionuț Mardare locuiesc în sectorul 6 din București alături de Luca, băiețelul de cinci ani pe care îl au împreună. Stau toți într-o garsonieră pe care Gigi Becali i-a oferit-o cu ani în urmă.

„Ne-am mutat tot în «ograda» domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi.

Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje”, spunea Ioana Tufaru în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *