Prima pagină » Radio » Actualitate » Ioana Tufaru, criticată că nu este o mamă bună. Cum a răspuns fiica Andei Călugăreanu

Ioana Tufaru, criticată că nu este o mamă bună. Cum a răspuns fiica Andei Călugăreanu

04 nov. 2022, 09:57,
în Radio

În repetate rânduri, Ioana Tufaru a fost criticată că nu este o mamă bună, însă fiica regretatei Anda Călugăreanu nu este de acord cu acuzele. Mai mult, ea a explicat de ce a întâmpinat greutăți în a-l înscrie pe Luca la școală. Așadar, Ioana Tufaru le răspunde tăios celor care o critică și spune că a făcut multe sacrificii pentru copilul ei.

Ioana Tufaru este un personaj controversat din spaţiul monden românesc. S-a născut în 1977, într-o familie celebră, mama ei fiind celebra actriţă şi cântăreaţă de muzică folk Anda Călugăreanu, iar tatăl – Dan Tufaru. De câțiva ani, aceasta formează un cuplu cu Ionuț Aramis Mardare, cei doi având un fiu, pe nume Luca. Recent, Ioana Tufaru s-a plâns că i-a fost foarte greu să-și înscrie copilul la școală.

Înscrierea lui Luca la școală, o adevărată aventură

Luca, fiul Ioanei Tufaru, nu a fost primit din prima la școală, iar mama lui a explicat ce s-a întâmplat, de fapt. Ioana Tufaru a încercat să-l înscrie pe Luca la trei școli, însă de fiecare dată a fost refuzată. Susține că fiul ei nu a fost primit, pentru că ea nu ar fi avut viză de flotant pe buletin pe sectorul 6, sectorul unde voia ca fiu el să meargă la școală. Într-un final, fiica Andei Călugăreanu a reușit să-l înscrie pe acesta la o unitate de învățământ în sectorul dorit.

„Offff, da! Am încercat la trei școli să-l înscriu până să reușesc la școala la care este acum. Problema era că eu nu aveam viză de flotant pe buletin pe sectorul 6 și din cauza asta nu reușeam, nu voiau să-l primească, pur și simplu, eu cred că a fost rea-voință. Mă trimiteau să merg cu el să-l înscriu în sectorul 3, unde aveam eu adresa în buletin… Norocul mi-a surâs însă, la școala la care este acum, tot în sectorul 6, unde mi l-au înscris fără să stea pe gânduri, sau fără să-mi zică să merg cu el în Titan. L-au înscris și gata! De asta am spus că la celelalte școli a fost rea-voință și nu s-a vrut!”, a declarat Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru, criticată că nu este o mamă bună

Totodată, fiica Andei Călugăreanu a fost aspru criticată și a fost acuzată că nu ar avea grijă de fiul ei, Luca. Cu toate acestea, Ioana Tufaru a răbufnit și a precizat că de multe ori face sacrificii enorme pentru el.

„Vai, așteptam să ajungem la întrebarea asta… Mă doare și m-am cam săturat să spună lumea verzi-uscate despre mine și despre familia mea. Mi-e silă să reproduc ce spune lumea despre mine. Zic că nu-mi îngrijesc copilul, că nu-i dau să mănânce, că în loc să-i cumpăr mâncare copilului dau banii pe țigări, sucuri și alte prostii în loc să-i cumpăr lui. Ba chiar am auzit că ar spune lumea că nu-l duc nici la școală, că nu mi-aș da interesul ca el să învețe etc…

Păi arată Luca a copil nemâncat și neîngrijit? Ați zis că aveți poze paparazzi cu mine? Ce este în pozele alea? Pe bune!? Chiar m-am săturat să fiu acuzată pe nedrept. Normal că răbufnesc. Sunt persoane care sunt în anturajul meu, în jurul meu, care văd clar dacă copilul meu e îngrijit, dacă am grijă, dacă îl duc la școală. Cu adevărat, chiar m-am săturat. Că dacă nici eu, din puținul meu, din sărăcia mea, nu am grijă de acest copil… Atunci să mă ierte Dumnezeu”, și-a spus oful Ioana Tufaru.

Fiica Andei Călugăreanu nu dă socoteală nimănui

Ioana Tufaru a mai precizat că nu se simte obligată să dea cuiva socoteală pentru ceea ce face în familia ei. Ea spune că știe să-și drămuiască resursele financiare, încât să poată avea grijă și de familie, da și să-și satisfacă anumite mofturi.

„Uite că știu să mă limitez. Să pot bea și un suc, să aibă și copilul mâncare și să nu ne lipsească nimic. Dar trebuie să dau cuiva socoteala ce fac eu cu banii și cum îi drămuiesc? Atâta vreme cât copilul meu arată cum trebuie, cât e îmbrăcat, îngrijit, merge la școală, toată lumea e mulțumită. Nu văd care este problema unora”, a mai spus Ioana Tufaru.

Nu în ultimul rând a recunoscut că nu are o situație financiară strălucită și aceasta și din cauză că soțul ei nu muncește în prezent din cauza unor probleme de sănătate. Pe lângă drepturile de autor de pe urma mamei, Ioana Tufaru mai reușește să aducă bani în casă din colaborările pe care le are la teatru.

„Cu banii ne descurcăm la fel ca și până acum, adică greu! Dar, mergem mai departe, nu cerem nimănui nimic, încercăm să ne descurcăm cu ce avem! Veniturile sunt mici, e adevărat, dar încercăm să facem față”, a declarat fiica Andei Călugăreanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024