Prima pagină » Cancan » Ioana Tufaru a recunoscut de ce și-a numit fiul după Gigi Becali. „Ne-am dorit să ni-l boteze”

Ioana Tufaru a recunoscut de ce și-a numit fiul după Gigi Becali. „Ne-am dorit să ni-l boteze”

05 iun. 2024, 12:58,
în Cancan

Ioana Tufaru a recunoscut recent motivul pentru care și-a numit fiul după Gigi Becali, copilul având trei prenume. Astfel, micuțul Luca, în vârstă de 8 ani, mai are trecute în certificatul de naștere încă două nume, George și Andrei. Fiica regretatei Anda Călugăreanu mai spune că și-a dorit ca Gigi Becali să îi boteze copilul, însă acest lucru nu a fost posibil.

Foarte mult timp, Ioana Tufaru a primit ajutor de la Gigi Becali, aceasta locuind împreună cu familia într-un apartament pus la dispoziție de latifundiar. Veșnic recunoscătoare acestuia, fiica Andei Călugăreanu a dezvăluit cum i-a mulțumit lui Gigi Becali, prin fiul ei.

Ioana Tufaru a recunoscut de ce și-a numit fiul după Gigi Becali

Ioana Tufaru l-a prezentat, pentru prima dată, într-o emisiune, pe fiul ei de 8 ani, Luca Andrei George. Fiica Andei Călugăreanu a dezvăluit de ce a decis să își țină băiețelul departe de lumina reflectoarelor. Totodată, femeia a precizat și motivele pentru care Gigi Becali nu a putut să îl boteze pe copilul ei. Cu toate acestea, drept mulțumire pentru tot ce a făcut latifundiarul din Pipera ani întregi pentru familia sa, Ioana Tufaru i-a pus micuțului și numele de George.

Fiica regretatei Anda Călugăreanu a menționat că ziua în care l-a adus pe lume pe băiețel i-a schimbat total viața, iar acum, poate spune, cu mâna pe inimă, că el este tot ce și-a dorit cu adevărat. Puștiul Luca a fost fericit că a acordat primul interviu din viața lui și a dat detalii despre școală, învățătoare, tatăl lui și oamenii pe care îi iubește, precum Silvia Dumitrescu sau Adrian Enache.

Cu toții știu că foarte mult timp, Ioana Tufaru a fost ajutată de Gigi Becali din punct de vedere financiar. Aceasta a dezvăluit ce gest de recunoștință a făcut pentru el.

„Inițial voiam ca pe fiul meu să îl cheme David, dar a devenit o modă și nu am mai vrut. I-am pus Luca, pentru că am auzit o mămică când și-a strigat copilul și am vrut neapărat, Andrei pentru că mi-am dorit clar și am adăugat George drept mulțumire domnului Gigi Becali, pentru tot ce a făcut pentru noi. Ne-am dorit la vremea aia să ni-l boteze. El a fost aproape de noi din umbră”, a declarat Ioana Tufaru.

Ce spune Ioana Tufaru, despre vizitele la mormântul mamei

Ioana Tufaru admite că are o legătură specială cu mama sa, chiar și după ani de zile în care aceasta a decedat. Cât de des îi vizitează mormântul și ce semne primește de pe lumea de dincolo?

„Teatrul reprezintă legătura pe care o am cu mama mea, asta vreau să cred. Este locul prin care Anda trăiește. Eu nu sunt atașată numai de teatru, eu mă simt foarte bine între artiști. Vreau să le mulțumesc pentru felul în care mă primesc de fiecare dată, atenția pe care ei mi-o acordă.

Și mama mea era la fel, deschisă și sociabilă. Mereu vorbesc cu ea. Nu mă duc foarte des, pentru că, în primul rând, e destul de departe, dar mi-am fixat să mă duc de patru ori pe an. De Crăciun, de Paște, de ziua ei de naștere și de 15 august, de Sfântă Mărie, când s-a prăpădit”, a mai precizat Ioana Tufaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *