Prima pagină » Cancan » Ioana Țiriac, viață de lux în Miami. Ce relație are frumoasa tânără cu tatăl ei celebru

Ioana Țiriac, viață de lux în Miami. Ce relație are frumoasa tânără cu tatăl ei celebru

21 dec. 2021, 10:08,
în Cancan

Puțini sunt cei care știu că Ioana Țiriac are o viață de lux în Miami. Focoasa șatenă se bucură de un succes răsunător pe rețelele de socializare, iar aparițiile sale publice sunt mereu surprinzătoare. La vârsta de 24 de ani, aceasta face furori la evenimentele mondene, dar și în mediul online. Multă lume se întreabă ce relație are frumoasa tânără cu tatăl ei celebru, Ion Țiriac.

Ioana Țiriac este celebră în Miami

Fiica omului de afaceri Ion Țiriac locuiește în Miami, iar frumusețea ei și formele perfecte au atras imediat atenția. Tânăra studiază Jurnalismul și Economia la Universitatea din Miami, dar este implicată în numeroase proiecte de succes. 

La 24 de ani, Ioana Țiriac cochetează cu modellingul, remarcându-se de la primele apariții în lumea modei. Mai mult, tânăra a organizat câteva evenimente caritabile, la care au participat vedete din țară, dar și din străinătate. Se pare că Ioana Țiriac a moștenit talentul de antreprenor al tatălui, dar și frumusețea mamei, jurnalista Sophie Ayad. 

Ioana Țiriac se bucură de viața de lux din Miami, afișându-se în ipostaze provocatoare pe Instagram. Aceasta este pasionată de călătorii și își impresionează de fiecare dată admiratorii cu fotografii din vacanțe exotice. 

Fiica miliardarului Ion Țiriac este o mare iubitoare de tenis, fiind nelipsită din tribune. Frumoasa șatenă are o relație apropiată cu Simona Halep, dar și cu Nadia Comăneci. Ioana Țiriac cochetează cu modellingul, dar recunoaște că își dorește să aibă propriile afaceri.

Tânăra a organizat de-a lungul timpului mai multe evenimente sociale și caritabile în București și Monaco, susținută la vremea respectivă de tatăl ei.

În cadrul unui interviu, Ioana Țiriac a vorbit despre campaniile umanitare derulate, ce au avut un puternic impact social.

„Ce contează este ca oamenii să muncească împreună pentru atingerea unor obiective cu impact social considerabil. Rezultatul final este întotdeauna mai grandios decât suma tuturor bucățelelor care îl compun. Vremurile s-au schimbat, iar companiile și indivizii au devenit tot mai mai conștienți de responsabilitățile lor sociale.”, a declarat fiica influentului om de afaceri.

În prezent, Ioana Țiriac se bucură de viața de lux în Miami, iar de fiecare dată când vine în România atrage privirile tuturor.

Ce relație are tânăra cu tatăl ei faimos

Cu toate că a încercat mereu să fie discret cu viața privată, Ion Țiriac nu a ezitat să vorbească despre frumoasa lui fiică, Ioana, de care este tare mândru. Tânăra în vârstă de 24 de ani este răsfățată de tatăl ei cu cadouri scumpe și vacanțe exotice.

Recent, miliardarul i-a oferit fiicei sale o mașină de lux în valoare de 350.000 de euro. Ioana Țiriac își vizitează tatăl ori de câte ori are ocazia, iar acesta îi oferă cele mai scumpe daruri. De la bijuterii, mașini scumpe sau vacanțe de lux, miliardarul nu ține cont de bani când vine vorba de frumoasa lui fiică.

Cu toate că Ioana Țiriac a crescut departe de tatăl ei, cei doi au o relație apropiată, afișându-se împreună la evenimentele mondene.

Ion Țiriac a mărturisit că este încântat de evoluția profesională a fiicei lui și de talentul pe care l-a moștenit de la el. Influentul om de afaceri recunoaște că nu i-a oferit Ioanei prea multe sfaturi, dar este mândru de tot ce a realizat tânăra.

„Eu nu i-am dat foarte multe sfaturi, pentru că am fost mai rar pe acasă, însă cred că s-a uitat și prin dreapta și prin stânga și sper că a luat numai lucruri bune, că de rele suntem sătui.

Faptul că a învățat că întotdeauna e cineva care are nevoie mai multă decât are ea de anumite lucruri, sau de lucrurile normale în viață, a învățat-o de la o vârstă foarte fragedă, iar acum că își face singură asemenea evenimente pe care le-a făcut împreună cu noi, și cu mine și cu maica-să… nu e meritul meu absolut deloc.”, a mărturisit afaceristul.

Ioana Țiriac face furori pe rețelele de socializare și se bucură de succes în Miami. Tânăra atrage privirile tuturor la evenimentele mondene, iar postările din mediul online au un număr impresionant de urmăritori. Aceasta are o relație apropiată cu tatăl ei celebru, Ion Țiriac, și primește de la acesta cele mai scumpe cadouri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *