Prima pagină » Cancan » Ioana Țiriac atrage privirile tuturor pe Instagram. Fiica lui Ion Țiriac a dat lovitura peste hotare și are o viață ca în filme

Ioana Țiriac atrage privirile tuturor pe Instagram. Fiica lui Ion Țiriac a dat lovitura peste hotare și are o viață ca în filme

08 iun. 2023, 09:08,
în Cancan

Ioana Țiriac atrage privirile tuturor pe Instagram. Tânăra în vârstă de 25 de ani locuiește de ani buni în Miami și se bucură din plin de succes. Aceasta și-a terminat studiile la Facultatea de Economie și își dorește o carieră de succes în acest domeniu. Focoasa brunetă este pasionată de călătorii și modelling, iar aparițiile sale sunt răvășitoare. Ioana Țiriac arată spectaculos, iar pe rețelele de socializare are un număr impresionant de admiratori. Fiica lui Ion Țiriac a dat lovitura peste hotare și are o viață ca în filme.

Ioana Țiriac atrage privirile tuturor pe Instagram

Ioana Țiriac, fiica miliardarului român Ion Țiriac, se bucură din plin de celebritate și duce o viață de lux peste hotare. Tânăra locuiește de ani buni în Miami, unde a terminat studiile economice la o facultate de prestigiu. Ioana Țiriac are o relație foarte bună cu tatăl ei celebru și vine des în România pentru a se întâlni cu acesta. Miliardarul român a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o jurnalistă de origine egipteană, Sophia Ayad. Cei doi o au pe Ioana, dar mai au împreună și un băiat, pe Karim Mihai, care locuiește în SUA.

Ioana Țiriac își dorește o carieră de succes în domeniul economic, dar nu ezită să cocheteze și cu modellingul. Tânăra se mândrește cu formele sale fără cusur și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Recent, aceasta a postat câteva fotografii provocatoare pe Instagram, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară.

„Și frumoasă, și deșteaptă!”, „Te faci tot mai frumoasă de câte ori te văd!” sau „Ești o scumpă!” sunt câteva dintre mesajele primite de fiica lui Ion Ţiriac în mediul online.

Cum se înțelege tânăra cu părinții ei celebri

Ioana Țiriac are doar cuvinte de laudă când vine vorba de tatăl ei, miliardarul Ion Țiriac. Aceasta își vizitează părintele destul de des, iar omul de afaceri o surprinde cu cadouri de lux. La rândul ei, mama Ioanei a declarat că a rămas în relații bune cu fostul partener de viață, pe care îl consideră un tată perfect.

,,Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri. Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii.”, a spus mama Ioanei Țiriac cu câțiva ani în urmă.

Ioana Țiriac duce o viață de lux peste hotare și se bucură din plin de celebritate. Tânăra este de o frumusețe răvășitoare și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor. Recent, fiica lui Ion Țiriac a postat câteva fotografii pe Instagram, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Aceasta se mândrește cu formele sale fără cusur și nu de puține ori a fost comparată cu vedete internaționale precum Megan Fox sau Kim Kardashian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *