Prima pagină » Actualitate » Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali

Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali

26 iul. 2024, 08:28,
BZI.ro, în Actualitate

Ioana Tamaș a fost apariție incendiară, în costum de baie, pe plaja din Bali. Frumoasa brunetă a făcut show pe o plajă exotică din Bali, lăsându-se fotografiată în costum de baie și pe urmă postând imaginile pe rețelele de socializare, spre bucuria urmăritorilor ei din mediul online.

Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie!

Ioana Tamaș este într-o formă de zile mari la vârsta de 36 de ani. Aceasta este căsătorită cu fostul fotbalist încă din 2012 și au împreună o fiică, pe Selena. De altfel, Gabi Tamaș a început o relație cu Ioana încă de când aceasta avea vârsta de 16 ani, la acea vreme fostul jucător fiind legitimat la Dinamo.

Despre relația pe care o are cu Gabi Tamaș, Ioana a mărturisit că acesta obișnuiește să o surprindă deseori cu diverse cadouri, asta în ciuda faptul că, potrivit spuselor ei, soțul său nu este o persoană romantică. În plus, Ioana Tamaș a dezvăluit faptul că partenerul său de viață are mare încredere în ea și că nu este gelos.

„Noi ne-am cunoscut pe vremea când nu erau așa multe rețele de socializare, cum este acum. Ne-am cunoscut când eu aveam 16 ani şi el 20… ne-am cunoscut printr-o prietenă comună. Eu eram copilă, mică, a avut grijă de mine. Am crescut alături de el.

L-am aşteptat întodeauna acasă. Îmi face cadouri mereu, Gabi nu este un tip romantic. Gabi nu e gelos! Nu s-a pus vreodată problema să mă controleze. Întotdeauna Gabi a avut încredere în mine, mi-a lăsat mână liberă. Tocmai de aceea am avut o limită, niciodată nu a exagerat. Eu îl cert mai rău. Când vine acasă și mai vrea să iasă cu băieții mă supăr. Mie nu îmi spune nimic, îi spun eu”, spunea Ioana Tamaș în 2016.

„Bad boy“ Gabi Tamaș, manager sportiv la Concordia Chiajna

În 2013, Gabi Tamaş a fost surprins de camerele video în timp ce spărgea uşa de termopan a unui bloc, din centrul Bucureştiului, pentru a intra. După o noapte de pomină, Gabriel Tamaş nu s-a mai putut controla. Tamaş a fost ridicat de poliţişti, dimineaţă, după scandalul monstru făcut în scara de bloc. A fost judecat şi a primit o condamnare de 8 luni cu suspendare.

Gabi Tamaș a renunțat la cariera de jucător în octombrie anul trecut. Mai apoi, în martie 2024, fostul fotbalist a devenit manager sportiv al clubului Concordia Chiajna. Atunci când s-a alăturat acestei echipei, fostul căpitan de la naționala României a vorbit despre motivele care l-au determinat să semneze cu ilfovenii, în detrimentul celor de la Dinamo.

„Concordia Chiajna a fost alături de mine în mai multe ipostaze, este un club stabil, iar eu sunt la început de drum și caut un proiect serios. Mă bucur că am luat această decizie, logic. Nu vreau să vorbesc despre subiectul Dinamo. Am rămas în relații bune cu Andrei Nicolescu (n.r. administratorul special al echipei) și respect foarte mult acel club. Și la Dinamo este un proiect serios, dar, repet, a fost alegerea mea să semnez cu Concordia”, a afirmat Gabi Tamaș.

Acum, Ioana Tamaș a fost apariție incendiară, în costum de baie, pe plaja din Bali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *