Prima pagină » Radio » Actualitate » Ioana, soția lui Ilie Năstase, dezvăluiri despre căsnicia cu fostul tenismen. Cei doi nu mai locuiesc împreună de câteva luni

Ioana, soția lui Ilie Năstase, dezvăluiri despre căsnicia cu fostul tenismen. Cei doi nu mai locuiesc împreună de câteva luni

11 sept. 2023, 13:35,
BZI.ro, în Radio

Ioana, soția lui Ilie Năstase, a făcut recent dezvăluiri despre căsnicia cu fostul tenismen, după ce s-a aflat că cei doi nu mai locuiesc împreună. Oricum, nu e niciun secret că între cei doi au existat tensiuni de-a lungul timpului, marcate de despărțiri și împăcări. Mai mult, Ioana Năstase susține că nici banii nu îi mai are la comun cu soțul ei.

Ilie Năstase și Ioana Simion formează un cuplu din vara anului 2018. Cei doi s-au căsătorit civil după nici un an de relație, în aprilie 2019, iar cununia religioasă au făcut-o în vara anului 2020. De-a lungul timpului, Ioana a fost răsfățată de soțul ei cu multe cadouri spectaculoase, însă în ultima vreme, lucrurile par să se fi răcit între ei.

Ioana, soția lui Ilie Năstase, dezvăluiri despre căsnicia cu fostul tenismen

Căsnicia Ioanei și a lui Ilie Năstase a fost presărată cu multe certuri și împăcări. Cei doi au fost de multe ori la un pas de divorț, însă în cele din urmă au rămas împreună. Și totuși, în ultima vreme, lucrurile par să se fi schimbat între Ilie și Ioana.

Astfel, s-a aflat că cei doi nu mai locuiesc împreună de câteva luni și fiecare își plătește separat chiria. Ioana Năstase a confirmat acest lucru, dar a evitat să dea mai multe detalii despre acest subiect.

„Nu vreau să dau din casă. Mai locuim și împreună, doar că Ilie mai are un loc unde stă… El e mai libertin, așa. Nu știu cât de modern este. Vreau să stau liniștită, chiar nu vreau să vorbesc despre asta. E o poveste mai lungă. Nu am cumpărat casa în care stau acum, încă e în probe și am multe planuri. Momentan plătesc chirie, nu mă deranjează”, a declarat Ioana Năstase.

Pe de altă parte, Ioana Năstase plănuiește să plece în vacanță doar cu fiul ei, iar destinația va fi Africa. De data asta, nu va fi însoțită de Ilie Năstase ci de fiul ei.

„Nu am fost încă în Africa, dar voi ajunge. Fiul meu avea planificat să plece cu copilul în Antalya. Dar o să mergem după ce se întorc. Chiar simt nevoia unei vacanțe”, a mai spus bruneta.

Cum se mențione Ioana Năstase în formă

Cu toate că nu mai este la prima tinerețe, actuala soție a lui Ilie Năstase este de o frumusețe răpitoare. Și totuși, Ioana Năstase a mărturisit că nu a apelat niciodată la injecții cu botox și acid hialuronic și nu ar face asta nici la bătrânețe. Cu toate acestea, bruneta a spus care este secretul ei.

„Am grijă să mă odihnesc. Dorm 8-9 ore pe noapte. Nu pierd nopțile niciodată. Nu sunt de acord cu botoxul și acidul hialuronic, schimbă fizonomia. Mă cremuiesc în fiecarea seara. La mine au efect masajele faciale și corporale. Am o doamnă care vine și-mi face, pe cele faciale le fac singură. Nu sunt contra celor care-și fac, dar am remarcat asta.

Am prietene la care se vede, se umflă. Eu am o vorbă, ridul ăla pe care-l ai, are și el farmecul lui. Nu mai avem 20 de ani. E una nu o să-mi fac injecții. Nu prea fac sport pentru că încă de la 20 și ceva de ani mi-am obișnuit corpul cu masaje. Și sunt muțumită cum arăt. Am încercat să fac și sport cu ani în urmă. Dar odată ce te apuci, trebuie să faci toată viața. Tenis nu știu să joc, nici nu m-a pasionat”, a mai povestit Ioana Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iulie 2024
27 iulie 2024