Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, și-a retras din nou cererea de divorț

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, și-a retras din nou cererea de divorț

21 mart. 2022, 22:46,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Așadar, deși părea că lucrurile se îndreaptă către o despărțire oficială, aparent, apele s-au liniștit între ei. Bruneta a decis să-i mai acorde o șansă lui Ilie Năstase, deși părea destul de hotărâtă în privința separării. Vedeta a procedat la fel și acum un an, fapt ce i-a surprins pe toți fanii ei.

După ce a început să se vorbească la trecut despre cuplul Ioana Simion – Ilie Năstase, cei doi protagoniști aruncă „bomba”. Se pare că, între timp, cei doi ar fi ajuns la sentimente mai bune. Asta pentru că bruneta a decis din nou, pentru a doua oară, să-și retragă cererea de divorț și să-i mai dea o șansă fostului sportiv.

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, și-a retras cererea de divorț

Dovada că Ioana Simion i-a mai dat o șansă lui Ilie Năstase e cel mai recent gest făcut de brunetă. Aceasta a depus în instanță o cerere de renunțare la judecată, mai exact de renunțare la divorțul pe care chiar ea l-a înaintat, scrie Spynews.ro. Așadar, bruneta a decis să se împace cu fostul tenismen și să-și continue relația, deși separarea oficială era destul de aproape.

Nu este pentru prima dată când lucrurile iau o întorsătură neașteptată în cuplul Ioana Simion – Ilie Năstase. În urmă cu un an, bruneta și-a retras prima cerere de divorț de la tribunal, după ce părea hotărâtă că vrea să-și încheie relația cu vedeta.

„Sâmbătă am fost la o mânăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. A plecat din interiorul meu această decizie. Ilie are mare nevoie de mine. Probabil că-mi voi retrage cererea de divorț. În astea șase luni noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună. O să mă întâlnesc cu avocata mea și o să-mi retrag cererea de divorț”, spunea Ioana Simion, acum un an, la Antena Stars.

Momentan, potrivit sursei citate, nu se știe cum a reușit Ilie Năstase să o convingă pe Ioana Simion să-și retragă cererea și de această dată, dar, aparent, a reușit.

Ioana Simion și Ilie Năstase, la un pas de despărțire, înainte de nuntă

Ioana Simion și Ilie Năstase pare că au avut dintotdeauna o dragoste cu năbădăi. Fostul tenismen și soția lui au fost la un pas de despărțire chiar înainte de a ajunge în fața ofițerului de stare civilă. Au reușit însă să se împace într-un timp record. Astfel, peste doar câteva ore, aceștia au făcut nunta mult visată, mai scrie sursa citată.

Anul trecut, în luna ianuarie, Ioana Simion a fost implicată într-un scandal monstru cu Ilie Năstase. Din această cauză, ea a apelat atunci la Serviciul de Urgență 112. În ciuda perioadelor delicate în cuplu, se pare că Ioana Simion și-a iertat partenerul, la fel cum a făcut-o și de această dată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *