Prima pagină » Cancan » Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit din nou: „E dureros și groaznic”

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit din nou: „E dureros și groaznic”

25 feb. 2022, 11:04,
BZI.ro, în Cancan

Ioana Simion și Ilie Năstase și-au spus din nou adio. După ce acum câteva luni renunțaseră la divorț, lucrurile nu stau deloc bine în căsnicia lor.

Soția marelui campion la tenis susține că a fost agresată de o altă femeie într-un restaurant din Capitală, însă Ilie Năstase nu a reacționat în niciun fel, ba mai mult, acesta ar fi încurajat comportamentul agresoarei.

Femeia necunoscută a început să o pipăie pe Ioana Simion de față cu marele tenisman, dar acesta nu a reacționat în niciun fel.

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit

Ioana Simion a precizat în cadrul unui interviu că fiecare a plecat la casa lui, iar a doua zi Ilie Năstase a anunțat-o că pleacă în Paris, fără ea.

„E dureros și groaznic ce am trăit, am făcut publică chestia asta ca nu pățească și alte femei că mine. Până la mașina i-am spus că nu e frumos ce s-a întâmplat, că orice bărbat ar sari să-i ia apărarea femeii lui, iar el mi-a răspuns foare urat, nu se pot reproduce acele cuvinte.

În seara respectivă, am plecat separat, fiecare la casa lui.

Am venit acasă, nu m-am ridicat din pat până aseară la ora 17, sunt încă în stare de șoc. A zburat a doua zi la Paris. Mi-a zis cu 2 zile înainte că are treaba și nu m-a întrebat dacă vreau să merg cu el.

Mi a zis că nu știe când se întoarce, că și-a lua bilet doar de dus”, a spus Ioana Simion, pentru Click.ro.

Din păcate, cei doi nu sunt la prima ceartă, iar anul 2021 a fost presărat de împăcări și de despărțiri. La un moment dat, Ioana Simion a depus actele de divorț, însp a renunțat în ultimul moment.

Ioana și Ilie Năstase s-au căsătorit în urmă cu doi ani, fiind nășiți de către Ciprian Marica și soția acestuia.

Amalia Năstase, detalii neștiute despre divorțul de Ilie Năstase

După ce a divorțat de Ilie Năstase, vedeta și-a găsit liniștea alături de Răzvan Vasilescu, asociatul ei și s-au căsătorit în Las Vegas. Vedeta a spus că divorțul de fostul ei soț a fost foarte greu, nu doar pentru ei, ci și pentru cele două fete ale lor, Alessia și Emma.

Amalia Năstase îi este recunoscătoare fostului soț, deoarece după ce l-a cunoscut pe el viața ei s-a schimbat în totalitate. Ea a spus că divorțul a fost cea mai grea decizie la vremea ei, mai ales că aveau și copii.

,,Cea mai grea decizie… Păi, probabil, când am divorțat, a fost la vremea respectivă o decizie foarte grea, având copii, și nu e vorba numai despre mine. Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii și, în al doilea rând, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău, adică o viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!”, a declarat Amalia Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *