Prima pagină » Cancan » Ioana și Ilie Năstase s-ar fi despărțit! Bruneta s-a întâlnit cu fostul iubit, în timp ce soțul ei era plecat din țară

Ioana și Ilie Năstase s-ar fi despărțit! Bruneta s-a întâlnit cu fostul iubit, în timp ce soțul ei era plecat din țară

04 iul. 2024, 15:18,
BZI.ro, în Cancan

Au apărut zvonuri că Ioana și Ilie Năstase s-ar fi despărțit, la doar câteva luni de când soția tenismenului a vorbit despre problemele din mariaj. Oricum, niciunul dintre ei nu a confirmat separarea însă există anumite indicii. De asemenea, anumite surse din anturajul celor doi au precizat că lucrurile nu mai funcționează între ei.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ioana și Ilie Năstase formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Se pare că totuși povestea lor de dragoste a început să scârțâie în ultima perioadă. Mai mult decât atât, există mai multe zvonuri potrivit cărora fostul tenismen și soția sa ar fi decis să meargă pe drumuri separate în viață. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a vorbit până acum despre acest subiect, au existat mai multe indicii.

Ioana și Ilie Năstase s-ar fi despărțit

Ioana și Ilie Năstase nu au vorbit până acum despre o posibilă despărțire. Cu toate acestea, au apărut mai multe zvonuri în legătură cu acest subiect. De asemenea, surse din anturajul lor au declarat că lucrurile nu mai funcționează între ei, motiv pentru care ar fi decis să meargă pe drumuri separate în viață. Totuși, aceștia ar fi încercat să păstreze discreția și să nu ofere astfel de informații.

Chiar dacă nici fostul tenismen și nici partenera sa de viață nu au oferit detalii în legătură cu aceste ipoteze, există mai multe detalii care întăresc speculațiile. Mai exact, Ilie Năstase se află acum în Cehia, acolo unde a acut loc premiera filmului său.

De această dată, Ioana Năstase nu l-a însoțit, ci a preferat să rămână în țară. Mai mult decât atât, nu doar că ar fi rămas în România, ci ar fi avut chiar și o întâlnire cu Nick Rădoi, cel cu care a avut o relație în trecut. Mai mult decât atât, el și celebrul tenismen au avut mai multe conflicte de-a lungul timpului, potrivit unui post TV.

Problemele din căsnicie au persistat

Cu doar câteva luni în urmă, soția lui Ilie Năstase dădea de înțeles că întâmpină probleme în căsnicie. La acea vreme, Ioana Năstase mărturisea că o apasă o mulțime de probleme legate de mariajul său. Cu toate acestea, atunci nici măcar nu voia să audă de divorț.

Aceste declarații cântăresc și mai mult acum, când au apărut deja mai multe zvonuri legate de despărțirea lor. De menționat este faptul că până în acest moment, nici Ilie Năstase și nici soția sa nu au confirmat sau infirmat informațiile apărute în spațiul public.

„Am niște supărări în suflet care mă macină de ceva timp. Este postul Paștelui și trebuie să maschez multe. Eu am fost și sunt genul de femeie care a mascat foarte multe lucruri. Am foarte multe dureri sufletești dar o să vină și ziua când o să vorbesc despre tot ce se întâmplă în mariajul meu.

Chiar și așa, în ciuda problemelor, nu se pune vorba de un divorț. Simt că am sufletul foarte încărcat. A trebuit să fac foarte multe lucruri împotriva voinței mele.(…) Credința pe care o port mereu în suflet a reușit să mă salveze din multe situații. Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul. Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”, spunea Ioana Năstase în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *