Prima pagină » Cancan » Ioana Popescu a divorțat de soț, după ce l-a prins că a călcat strâmb. Cu cine o înșela bărbatul

Ioana Popescu a divorțat de soț, după ce l-a prins că a călcat strâmb. Cu cine o înșela bărbatul

04 iul. 2024, 10:03,
BZI.ro, în Cancan

Ioana Popescu a divorțat de soț, după mai puțin de trei ani de căsnicie, jurnalista prinzându-l că a călcat strâmb. Din câte se pare, aceasta a încercat să-și salveze căsnicia, deoarece s-au despărțit și anul trecut. Totodată, în urmă cu doi ani, Ioana Popescu a pierdut și o sarcină, fiind foarte afectată atunci.

Acum doi ani și jumătate, Ioana Popescu lua prin surprindere pe toată lumea, anunțând în mediul online că s-a căsătorit. Au urmat apoi clipe grele pentru brunetă, căci în 2022 a pierdut o sarcină, iar, între timp, relația cu Ion Lőrinczi, alias Ionci, a început să scârțâie. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori în timpul căsniciei, dar acum au decis să-și spună „adio” definitiv, potrivit VIVA.

Ioana Popescu a divorțat de soț

Ioana Popescu și fostul ei soț, Ion Lőrinczi, au divorțat în secret. Deși spune că a fost o despărțire amiabilă, bruneta nu a ezitat să-i aducă acuzații bărbatului. Aceasta a povestit că fostul ei partener nu ar mai fi avut un loc de muncă de un an și că ar fi depins de fosta lui soție. În plus, spune vedeta, l-ar fi prins pe Ionci în timp ce o înșela cu o altă femeie.

„Da, este adevărat, am divorțat. Nu am vorbit depre asta, deoarece aveam un dubiu, m-am gândit că poate mai există o șansă. Acum, s-a terminat, este închisă povestea, divorțul a fost însă amiabil. El de un an de zile nu mai avea nici job. Eu nu am spus nimănui prin ce greutăți am trecut… Fosta soție îi va vinde casa în care el locuiește, va trebui să își găsească în altă parte. De aceea, practic nu am locuit niciodată împreună. El depindea de acea femeie, mama unuia dintre fiii lui.

Eu am reîncălzit ciorba de prea multe ori, nu mai aveam ce să facem, s-au strâns foarte multe probleme. L-am prins vorbind cu altcineva, am primit mesaje. În afară de faptul că vorbea cu respectiva, i-a mai trimis și bani, iar eu aveam datorii la întreținere… De ce să trimiți bani altei femei?! Divorțul a avut loc în urmă cu câteva luni, la notariat”, a declarat Ioana Popescu.

Ce acuzații îi aduce vedeta fostului ei soț

Acum un an, când mama Ioanei Popescu s-a stins din viață, vedeta și fostul ei soț erau despărțiți. Totuși, bărbatul i-a fost alături, iar ea a mai decis să-i dea o șansă. Ulterior, jurnalista a mai pierdut o ființă dragă, pisica ei, fapt care a dărâmat-o.

„Noi eram despărțiți, în urmă cu un an, atunci când mama mea a plecat dintre noi și am hotărât să îi mai dau o șansă. În urmă cu două zile mi-a decedat și pisica, el a avut grijă de ea până în ultimul moment. Toate s-au întâmplat o dată. El era foarte atașat de pisica mea, si ea de el.

Aceasta locuia la el, i-am cerut-o înapoi la divorț, însă am văzut că îi era bine la el… Era bolnavă, anul trecut mi s-a spus să o eutanasiez, m-am opus și iată că a mai trăit un an. Era singura ființă rămasă de la mama mea, singurul lucru care mă mai lega de ea”, a mai susținut jurnalista.

Nu în ultimul rând, în 2022, Ioana Popescu anunța că este gravidă. Din păcate, jurnalista a pierdut, ulterior, sarcina. Înainte de asta, ea povestea că se confruntă cu probleme în sarcină.

Comentarii
  • Mda, cică l-a prins vorbind cu altcineva! PĂi ce, dacă ești căsătorit nu ai voie să mai vorbești cu nimeni?? Stai fato singură toată viața, și chiar poți să nu vorbești nici tu, cu nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *