Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ioana Năstase, primele declarații despre nunta fiului ei. Ce nume mari au încins atmosfera

Ioana Năstase, primele declarații despre nunta fiului ei. Ce nume mari au încins atmosfera

04 iul. 2022, 21:30,
în Cancan ultimă oră

Familia Ioanei Năstase a devenit mai mare cu un membru în acest weekend, după ce fiul vedetei și aleasa inimii lui au spus cel mai important „DA” din viața lor.

Mirii au avut parte doar de lucruri frumoase, evenimentul nu a fost deloc unul restrâns, ci dimpotrivă, fiul vedetei și partenera lui și au avut parte de o nuntă spectaculoasă, organizată până la cel mai mic detaliu, ca să nu le lipsească nimic.

Ioana Năstase: „Totul a fost impecabil”

Fiul Ioanei Năstase și partenera lui s-au căsătorit în acest weekend. Cu această ocazie, Ioana Năstase a făcut primele declarații despre nunta fiului ei.

Bruneta a mărturisit că a fost o nuntă foarte frumoasă, iar invitații s-au simțit bine, deoarece au dansat toată noaptea, iar petrecerea a ținut până pe la 6 dimineața. Cât despre organizarea evenimentului, Ioana Năstase a spus că fiul ei s-a ocupat de toate pregătirile.

„Mă simt foarte bine! A fost o nuntă foarte frumoasă, foarte frumoasă! Toată lumea a dansat. S-a dansat toată noaptea! Nunta a ținut până pe la 6 dimineața! Când dansezi și te simți bine, trece foarte repede timpul! Totul a fost impecabil. Teuțu( n.r. fiul Ioanei) a fost cel care s-a ocupat de tot” , a declarat Ioana Năstase, în cadrul unei emisiuni TV.

Adrian Minune și Niculina Stoican, invitați de onoare la nunta fiului Ioanei Năstase

Printre cei care au întreținut atmosfera la nunta fiului Ioanei Năstase s-au numărat doi dintre cei mai apreciați artiști din România. Adrian Minune și Niculina Stoican auîncins atmosfera până în zori.

„A cântat și Adrian Minune, au avut și de muzică populară pe Niculina Stoican, câteva formații… Chiar a fost foarte frumos! Acum nu mai este! (n.r. origine turcă). Nu, nu chiar, a fost o nuntă românească! Din câte îmi aduc eu aminte a fost o formație turcească, dar atmosfera a încins-o Niculina Stoican!”, a mai spus Ioana Năstase, în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *