Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ioana Năstase, mesaj neașteptat la scurt timp după ce a renunțat la divorțul de Ilie! „Nu înseamnă că nu văd falsitatea”

Ioana Năstase, mesaj neașteptat la scurt timp după ce a renunțat la divorțul de Ilie! „Nu înseamnă că nu văd falsitatea”

13 apr. 2022, 19:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ioana și Ilie Năstase au traversat o perioadă mai delicată din relația lor și nu o dată au fost la doar un pas de a divorța.
Ei bine, se pare că de fiecare dată cei doi au reușit să-și găsească drumul înapoi spre celălalt și să șteargă cu buretele toate evenimentele neplăcute care aproape că i-au despărțit.
Cel mai recent s-a întâmplat chiar în urmă cu câteva săptămâni, când bruneta a fost agresată într-un restaurant de fițe din Capitală.

Nu doar că fostul tenismen nu a intervenit, ci o încuraja pe cea care îi hărțuia soția. Cei doi au dat de înțeles că lucrurile s-au sfârșit, însă, după o perioadă au anunțat că s-au împăcat.

Ioana Năstase a luat pe toată lumea prin surprindere

În urmă cu puțin timp, însă, Ioana Năstase a luat pe toată lumea prin surprindere cu ultima postare de pe contul personal de Facebook. Ioana Năstase tună și fulgeră pe internet! Ce mesaj tăios a transmis aceasta?

Ioana Năstase a transmis un mesaj tăios pentru oamenii din jurul ei care o mint. Ea le-a transmis că știe exact atunci când este mințită, însă preferă să tacă, căci nu vrea să se coboare la același nivel cu ei. Postarea ei vine la scurt timp de la împăcarea cu Ilie Năstase.

„Dacă tac în fața persoanelor care mă mint, asta nu înseamnă că nu le văd falsitatea. O văd prea bine, dar aleg să nu cobor la nivelul lor”, a transmis Ioana Năstase pe Facebook.

Ioana Năstase a renunțat pentru a doua oară la cererea de divorț

Ioana Năstase a renunțat la al doilea proces de divorț pe care l-a intentat chiar ea. Deși spunea că răbdarea și bunătatea ei au ajuns final, iată că ceva o leagă în continuare de fostul mare tenismen. Spunem ”ceva” pentru că deși a recunoscut că a retras actele de divorț, bruneta nu a vrut să facă publice, cel puțin pentru moment, detaliile care au stat la baza acestei decizii.

„Da, așa este, am renunțat. Dar nu aș vrea să creadă lumea că am făcut asta cu vreun interes. Voi spune la momentul potrivit care sunt motivele, țin de Ilie. Sunt foarte importante pentru mine”, a spus Ioana Năstase, scrie Click.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *