Prima pagină » Cultural » Ioana Năstase este o mamă împlinită și se pregătește de nuntă. Cine sunt artiștii care vor cânta la nunta fiului ei

Ioana Năstase este o mamă împlinită și se pregătește de nuntă. Cine sunt artiștii care vor cânta la nunta fiului ei

01 iul. 2022, 10:27,
BZI.ro, în Cultural

Ioana Năstase, soția lui Ilie Năstase, este o mamă împlinită și se pregătește de nuntă. Fiul acesteia se căsătorește în curând, iar pregătirile sunt în toi. La frumosul eveniment sunt invitate mai multe vedete din România, artiști celebri care vor face un show de neuitat. Ioana Năstase are doar cuvinte de laudă când vine vorba de băiatul ei și așteaptă cu nerăbdare să fie soacră. Iată cine sunt artiștii care vor cânta la nunta fiului ei.

Ioana Năstase se pregătește pentru nunta fiului ei

Unicul fiu al Ioanei Năstase se pregătește de nuntă, iar soacra mare așteaptă cu nerăbdare frumosul eveniment. Soția lui Ilie Năstase a mărturisit că fiul ei și viitoarea soție a acestuia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 10 ani și își doresc să își unească destinele. Cei doi au împreună o fetiță superbă de care sunt tare mândri.

Extrem de fericită, Ioana Năstase a oferit câteva detalii inedite despre frumosul eveniment din viața fiului ei.

„Eu mi am pregătit trei ținute superbe, dar mai am timp să combin încălțările și ținutele. Am trei ținute, spre deosebite de Ilie care nu își face griji deloc. Pentru că el va veni în uniforma lui de general. Dacă așa se simte bine, atunci eu mă bucur. (…)

Un moment frumos pentru mine, pentru ei și pentru toată lumea! Mă simt foarte bine, nu prea am emoții. Posibil atunci, în ziua respectivă. M-am obișnuit cu gândul, le sunt alături cu sufletul, cu tot! Sunt împreună de la 16 ani. Aproape 10 ani. De micuți… au crescut împreună! Știu că se împacă foarte bine, că se iubesc. Au o fetiță superbă, pe care o iubesc enorm!”, a declarat aceasta.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care se mândrește cu familia ei numeroasă este Lidia Buble. Cântăreața are doar cuvinte de laudă când vine vorba de părinții ei, care au ajutat-o mereu. Și frumoasa artistă Bella Santiago radiază de fericire alături de soț și de fetița ei superbă.  Aceasta a avut parte de multe provocări în viața privată, însă acum se declară o femeie împlinită.

Ce artiști vor cânta la marele eveniment

Ioana Năstase se pregătește să devină soacră și așteaptă cu nerăbdare nunta fiului ei. Pe 1 iulie tânărul se însoară cu cea care i-a cucerit inima în urmă cu 10 ani. Evenimentul va fi unul fastuos, iar pe lista invitaților se află artiști faimoși din România. Printre cei care vor cânta la nuntă se află și Adrian Minune.

„Sunt foarte emoționată. Încă de pe acum am acel fior. Băiatul meu cuminte și frumos va fi ginere pe data de 1 iulie. (…) Locația este una de pe plajă, în Mamaia. Sunt așteptate 400 de persoane, dar lista va mai suferi modificări. Va avea patru formații, iar eu i l-am adus cadou pe Adrian Minune, pentru că la un Revelion la munte, după ce l-am admirat pe Adi, i-am spus lui Teo că la nunta lui îl voi aduce ca o surpriză, și iată că ni se va îndeplini și lui, și mie dorința.”, a mărturisit soția lui Ilie Năstase.

Ioana Năstase așteaptă cu nerăbdare nunta fiului ei, eveniment care va avea loc astăzi, într-un local de lux din Mamaia. La petrecere vor participa mai mulți artiști consacrați, iar petrecerea se anunță a fi una de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *