Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ioana Năstase, după bătaia primită de la soțul ei: „Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață. Nu și-a cerut scuze”

Ioana Năstase, după bătaia primită de la soțul ei: „Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață. Nu și-a cerut scuze”

11 ian. 2021, 18:19,
Bianca Rebegea, în Cancan ultimă oră

În urmă cu trei zile, Ilie Năstase și-a agresat soția, la fața locului fiind chemată Poliția. În aceste momente, Ioana Năstase se află la Constanța și declară că nu a primit niciun semn de la soțul ei.

„Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze. Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a declarat Ioana Năstase, pentru playsport.ro.

Reacția lui Ilie Năstase după conflictul cu soția sa

Între Ioana Simion și Ilie Năstase a avut loc un conflict, în urma căreia femeia a plecat de acasă. Fiind întrebat despre ce s-a întâmplat între cei doi, tenismenul a declarat că nu își amintește să își fi bătut soția. La adresa jurnaliștilor, el a fost destul de expeditiv.

„Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Ce a declarat Ioana Năstase, imediat după conflict

Totul a avut loc vineri, 8 ianuarie 2021, când Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase, a sunat la 112, reclamând că tenismenul o agresează. În scurt timp, la locuința celor doi a ajuns un echipaj de Poliție, care a stat de vorbă cu femeia. Ioana nu a vrut să depună plângere împotriva soțului ei și nici nu a cerut ordin de protecție provizoriu, cum se procedează în astfel de cazuri.

„Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni. Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Niciodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare”, a declarat pentru ProSport, Ioana Simion.

Femeia a precizat că nu a depus plângere din respect pentru cine este Ilie Năstase. Ea spune că s-a speriat foarte tare și că totul a izbucnit brusc.

”Singurul lucru pe care mi-l doresc este ca el să nu pățească nimic. Să fie ok. Mă bucur că am reușit să ies din casă. Dacă m-a bătut? Vă dați seama…. Am plecat de acasă, cum să rămân acolo? M-am închis în dormitor, până a venit poliția.

Nu am depus plângere… Nu vreau ca el să pățească ceva. Știți, a mai avut el niște probleme în trecut. Dar acolo nu m-aș mai întoarce niciodată!”, a declarat Ioana Năstase.

Soția lui Ilie Năstase a declarat că nu ar fi sunat la 112 dacă tenismenul o agresa doar verbal și că va încerca, în perioada ce urmează, să fie permanent cineva în preajma ei, pentru ca situația să nu degenereze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *