Prima pagină » Cancan » Ioana Năstase a dat cărțile pe față. „Ultimul compromis pe care l-am făcut”

Ioana Năstase a dat cărțile pe față. „Ultimul compromis pe care l-am făcut”

31 aug. 2021, 11:19,
în Cancan

Ioana Năstase a dat cărțile pe față și a spus totul despre condițiile în care a acceptat să se împace cu Ilie Năstase. Mariajul celor doi a fost greu încercat în acest an și la un moment dat a fost nevoie chiar de ajutorul polițiștilor.

Nici până în acest moment nu se cunosc cu exactitate care au fost motivele ce au dus la un asemenea scandal în cuplu.

Ioana Năstase a dat cărțile pe față în ceea ce privește împăcarea cu Ilie Năstase

Imediat după acel eveniment, cei doi au anunțat divorțul, iar pentru că nu s-au înțeles să se despartă la notar, au depus actele la tribunal.

După ce a mai trecut timpul, cei doi au ajuns la sentimente mai bune, iar în cele din urmă Ilie Năstase a înduplecat-o pe frumoasa lui soție să renunțe la cererea de divorț.

Potrivit Ioanei Năstase, decizia ei s-a bazat foarte mult și pe faptul că fostul mare sportiv nu are un alt sprijin real în afară de ea, așa că acest lucru a cântărit destul de mult atunci când a decis să renunțe la despărțire. Cu toate acestea pentru a avea grijă de soțul ei, aceasta recunoaște că a fost nevoită să renunțe la timpul petrecut alături de fiul ei, dar și alături de nepoțica ei.

„Eu când iau o decizie o iau! Trebuie să recunosc că de această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe. Ilie mă are doar pe mine. Eu sunt cea care are grijă de el, stau cu el, îl duc la medic și am considerat că el chiar are nevoi de mine.(…) Mi-am neglijat nepoțica, mi-am neglijat copilul. Sunt mai mult alături de Ilie pentru că el are nevoie de mine și având și vârsta pe care o are, eu trebuie să fiu în preajma lui tot timpul, așa am considerat eu.

Familia mea îl iubește foarte mult și îl respectă foarte mult”, a declarat Ioana Năstase la Teo Show.

Ilie Năstase îi este extrem de recunoscător

Ilie Năstase susține faptul că vede toate sacrificiile pe care Ioana le face pentru el și îi este foarte recunoscător. Fostul tenismen spune că mariajul lor se bazează pe sentimente sincere și puternice.

„Mergem pe patru ani acum. Nu cred că există o relație fără urcușuri și coborâșuri. Aia care spun că este bine tot timpul, aia sunt niște mincinoși și dacă iubești pe cineva și dacă te simți bine în preajma lui mai faci cum a făcut ea (n.r. Ioana Năstase, soția lui), de m-a iertat.(…) Dacă suntem împreună, însemnă că m-a iertat cu adevărat, nu că este o iertare falsă.

La mine e greu să mă mai schimb. Tot vorbim și îmi spune că mă acceptă cum sunt, iar asta este important pentru mine, ca ultimii ani din viață să-i petrec frumos”, a spus Ilie Năstase.

Ioana Năstase a luat o decizie radicală

Ioana Năstase i-a redat toată libertatea lui Ilie Năstase, care este liber să facă tot ce-i povește inima, așa cum obișnuia odată. Totuși, Ioana Năstase chiar dacă nu este o fire geloasă, spune că are și ea limitele ei.

„Ultimul compromis pe care l-am făcut și nu cred că vor mai accepta altceva, este acesta că i-am redat toată libertatea. Vine acasă când vrea, se îmbracă cum vrea, să meargă unde vrea. Nu sunt geloasă, în schimb, să nu mă înjosești, că altfel mă supăr”, a mai spus soția fostului tenismen la Teo Show.

Ilie Năstase spune că nu a fost niciodată gelos în relația cu actuala lui soție. El spune despre partenera lui de viață că este o femeie sinceră, care se vede că ține la el și îl iubește fără margini.

„Eu n-am de ce să fiu gelos că ea este corectă față de mine”, a dezvăluit Ilie Năstase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *