Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Ioana Ignat, parasita de iubit! Artista a dezvaluit cum s-a terminat povestea lor de dragoste
Ioana Ignat, parasita de iubit! Artista a dezvaluit cum s-a terminat povestea lor de dragoste

Ioana Ignat, parasita de iubit! Artista a dezvaluit cum s-a terminat povestea lor de dragoste

21 nov. 2017, 12:42,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:51516;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Ioana Ignat a suferit cumplit dupa barbatul care-i furase inima. Artista a marturisit ca povestea lor de dragoste s-a incheiat la scurt timp dupa ce ea a inceput cariera muzicala.
Are doar 19 ani, insa dezamagirile in dragoste nu au ocolit-o! Ioana Ignat a dezvaluit ca s-a despartit de fostul iubit cu care avea o relatie la distanta.

”A fost distanta, apoi nu ne mai sincronizam ca timp. El imi scria si eu ii raspundeam la cateva zile si invers. Nu, nu as vrea sa ma mai impac cu el. E vorba despre viata mea, cariera mea. Sa mai suferim si asa, mai compunem ceva… Nici nu stiu daca mai e in Romania. Ii multumesc pentru sursa de inspiratie din viata mea, dar nu mai vreau sa sufar. Necazul si piesa! Gata!”, a declarat Ioana Ignat.

 

Ioana Ignat (n. 22 iulie 1998, Botosani) este o cantareata romana de muzica pop, care a devenit cunoscuta odata cu participarea la emisiunea-concurs Vocea Romaniei, unde s-a calificat pana in finala. Ioana a lansat primul ei single, „Ma dezindragostesc”, la inceputul lui 2017.

In 2016, Ioana Ignat a participat in cel de al saselea sezon al emisiunii-concurs Vocea Romaniei, unde a facut parte din echipa lui Marius Moga, alaturi de care a ajuns pana in semifinale, fiind totodata unul dintre concurentii creditati cu cele mai mari sanse la castigarea concursului. In cadrul concursului, aceasta a interpretat piese din repertoriul lui Hozier („Take Me To Church”), Sia („Bird Set Free”), Lara Fabian („Je t'aime”) si Sam Brown („Stop”).

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`