Prima pagină » Cultural » Ioana Ignat are un iubit celebru. Ce spune artista despre căsătorie și copii

Ioana Ignat are un iubit celebru. Ce spune artista despre căsătorie și copii

07 mart. 2023, 10:10, 1 ,
BZI.ro, în Cultural

Ioana Ignat are un iubit celebru. Frumoasa cântăreață trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de tânărul milionar Sebastian Dobrincu. Afaceristul a cerut-o în căsătorie pe Ioana Ignat, însă deocamdată nu au făcut marele pas. Deși formează unul dintre cele mai discrete și longevive cupluri din showbiz-ul autohton, relația acestora a fost greu încercată, iar la un moment dat Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au fost la un pas să se despartă. Iată ce spune artista despre căsătorie și copii.

Ioana Ignat are un iubit celebru

Ioana Ignat este uan dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. La vârsta de 24 de ani, aceasta se bucură din plin de celebritate și de realizări deosebite pe plan profesional. Dincolo de lumina reflectoarelor, Ioana Ignat se iubește cu nimeni altul decât Sebastian Dobrincu.

Tânărul milionar deține mai multe afaceri și o avere uluitoare. Deși a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Sebastian Dobrincu nu se gândește deocamdată la nuntă. Cei doi au trecut peste multe încercări în relație, mai ales după scandalul în care a fost implicat Sebastian Dobrincu și fosta lui iubită, Mimi.

„Nu avem niciun plan. Trăim de pe o zi pe alta. Suntem tineri, ne permitem. Mai încolo, mai greu să faci planuri de pe o zi pe alta, dar acum merge. Nu avem niciun plan de nimic.”, a precizat Sebastian Dobrincu despre relația cu Ioana Ignat.

Ce spune artista despre căsătorie

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani și radiază de fericire împreună. Cei doi s-au logodit însă deocamdată nu au planuri de căsătorie. Cântăreața își dorește să se bucure de viață și își țină relația departe de ochii curioșilor.

,,Nu vreau să zic planurile mele de viitor, dar dacă se întâmplă ceva important în viața mea, cu siguranță o să aflați și voi. O să vă țin la curent dacă se întâmplă ceva mai deosebit. O luăm cu pași mărunți, încet, încet.’’, a declarat artista.

Cântăreața a dezvăluit cum l-a cunoscut pe partenerul ei, dar și cine a făcut primul pas în relație.

„Am filmat un videoclip împreună, la piesa ,Inima naivă’. Noi ne știam de ceva timp, cu ceva vreme înainte, însă la filmările pentru videoclip s-a înfiripat ceva între noi. Atunci m-am îndrăgostit eu de el, nu știu el.”, a precizat aceasta.

„Împreună cu Ioana și cu întreaga echipă, am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o dată în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită.”, a declarat Sebastian Dobrincu pe vremea când a cunoscut-o pe cea care avea să îi devină logodnică.

Ioana Ignat și iubitul ei, Sebastian Dobrincu, au o relație frumoasă de mulți ani, însă deocamdată nu au planuri de nuntă. Cei doi radiază de fericire împreună și fac furori de fiecare dată când apar la tv sau la evenimentele mondene.

Comentarii
  • O, Doamne, ce a ajuns să însemne azi a fi „artist(ă)”!
    Cât de jos a fost coborât (azi) statutul acesta!
    Mă întreb consternat: Pe baza căror criterii se conferă (azi), atât de lesne, acest statut de: „artist(ă)?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *