Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ioana Grama s-a împăcat cu fostul iubit? Detaliul care o dă de gol pe influenceriță

Ioana Grama s-a împăcat cu fostul iubit? Detaliul care o dă de gol pe influenceriță

28 sept. 2024, 22:00, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Ioana Grama și iubitul clujean s-au împăcat? Cei doi au trecut prin mai multe despărțiri și împăcări, iar acum pare că au revenit la sentimente mai bune și au arătat că iubirea este mai importantă decât orice. O imagine publicată de aceasta a ridicat mai multe semne de întrebare pentru fanii săi.

Ioana Grama, imagine din locuința iubitului

După divorțul de Alexandru Țăgurean, influencerița și-a refăcut viața și a găsit alinare în brațele unui om de afaceri din Cluj. Cu toate că bărbatul a surprins-o cu numeroase gesturi superbe pe care orice femeie le-ar iubi, au ajuns și la despărțire, în urmă cu ceva timp.

Ioana Grama a preferat să fie mai discretă cu viața sa personală și nu a mai oferit detalii, însă acum s-a dat de gol cu privire la statutul amoros. Într-o postare publicată pe rețelele de socializare se află în locuința iubitului ei, de unde are parte de o priveliște superbă.

Ioana Grama a rămas în relații apropiate cu tatăl fiicei sale

Cu toate că au divorțat de ceva timp, Ioana Grama și fostul soț au rămas în relații foarte bune. Ei comunică des atât ca prieteni, cât și ca părinții micuței Ayana. Influencerița a mărturisit că nu există nicio cale de împăcare între ei și că lucrurile merg mult mai bine așa, decât în perioada în care formau un cuplu.

”Am observat că de fiecare dată când postez ceva cu Alex primesc foarte multe mesaje, comentarii, să ne împăcăm, să facem un efort, să lăsăm orgoliile. Noi ne înțelegem așa de bine tocmai că nu mai formăm un cuplu. Noi, ca și cuplu, nu! Ca și prieteni, da! Nu vrem decât să arătăm oamenilor că se poate, se poate să ai o relație cu fostul partener chiar și după divorț. Iubirea nu reapare, nici sentimentele nu înfloresc, cel puțin nu pentru mine, eu nu mai am aceleași sentimente față de Alex și nici nu aș putea”, a spus ea la InstaStory.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
21 octombrie 2024
21 octombrie 2024