Prima pagină » Actualitate » Ioana Grama s-a despărțit de iubitul milionar! Cum vede influencerița împăcarea cu tatăl fetiței sale
Ioana Grama s-a despărțit de iubitul milionar! Cum vede influencerița împăcarea cu tatăl fetiței sale

Ioana Grama s-a despărțit de iubitul milionar! Cum vede influencerița împăcarea cu tatăl fetiței sale

18 dec. 2023, 11:27,
BZI.ro, în Actualitate

Ioana Grama s-a despărțit de iubitul milionar după o relație de doar câteva luni. Influencerița a fost cea care a făcut anunțul privind despărțirea. Ioana Grama a susținut că trece printr-o perioadă destul de dificilă și că se aștepta ca lucrurile să funcționeze între ea și fostul soț, tatăl fetiței sale.

Ioana Grama s-a despărțit de iubitul milionar

Ioana Grama și iubitul milionar s-au despărțit. Influencerița a preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor, astfel că se știu destul de puține detalii despre partenerul ei. Influencerița spune că ultima lună a fost mai dificilă pentru ea, din cauza despărțirii. În postările recente, vedeta apare tot mai des alături de fostul soț, mulți gândindu-se că între ei ar fi loc de o posibilă împăcare.

„După cum foarte multă lume v-ați dat seama, nu mai sunt într-o relație de aproximativ o lună și nu știu, trec printr-o perioadă. Cu siguranță o să fie mai bine, sunt mai bine, am fost rău (…) A fost o relație care m-a maturizat din foarte multe puncte de vedere, din care am învățat extraordinar de multe lucruri și cel mai dureros din toată povestea asta că nu există un motiv 100% concret (…) E fix ca în poveștile alea cu ne iubim, dar nu putem fi împreună’, a menționat Ioana Grama, pe Instagram.

„Nu mă împac cu Alex!“

Recent, Ioana Grama a postat câteva fotografii alături de tatăl fiicei sale. Chiar dacă au divorțat, cei doi au o relație apropiată și se înțeleg de minune, fapt pentru care fanii s-au gândit că poate vor ajunge din nou împreună. Chiar dacă în prezent este singură, influencerița spune că este exclus să abă din nou o relație cu fostul soț.

„Nu mă împac cu Alex, suntem prieteni, suntem foarte bine așa cum suntem, suntem fericiți, am crescut foarte mult amândoi după divorț, nu zic că datorită divorțului, dar ne-am focusat fiecare pe propria persoană și am evoluat foarte frumos. Sunt foarte mândră de noi”, a spus Ioana Grama, pe Instagram.

Chiar dacă și-a ținut fostul iubit departe de ochii lumii, Ioana Grama obișnuia să împărtășească fanilor cum își surprinde iubitul. Cei doi au ajuns la despărțire în urmă cu o lună, influencerița spunând că nu se aștepta ca relația să se termine atât de repede și brusc.

Altfel, bruneta a explicat celor care o urmăresc pe rețelele de socializare ce presupune munca pe care ea o face în mediul online.

„Aşa îi explicam mamei la început. Am un cont de Instagram, unde mă urmăresc foarte mulţi oameni. Şi brandurile vin la mine să le promovez produsele şi în acest fel eu fac bani. Fac bani din product placement. Adică promovez produse. Eu pun poze şi oamenii văd produsele. De-a lungul timpului, mi-am fidelizat atât oamenii, cât şi brandurile. Am început să lucrez numai cu brandurile dragi mie şi produse pe care chiar le folosesc zilnic. Fac asta de 10 ani. Acum 10 ani scriam pe blog şi la câteva luni a apărut Instagram, pe care îl foloseam doar pentru editarea pozelor. Asta a fost principala mea sursă de venit până anul trecut, când mi-am înfiinţat propriul brand”, a declarat Ioana Grama, care s-a despărțit de iubitul milionar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *