Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ioana Ginghină și fiica sa, fotografie de pus în ramă: ”Eu aveam 19 ani, Rux 13”. Asemănarea dintre cele două este izbitoare

Ioana Ginghină și fiica sa, fotografie de pus în ramă: ”Eu aveam 19 ani, Rux 13”. Asemănarea dintre cele două este izbitoare

20 apr. 2022, 23:30,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ioana Ginghină, la 44 de ani, se consideră o femeie fericită și împlinită, în ciuda faptului că a trecut prin două mariaje eșuate. Vedeta trăiește acum o altă poveste de iubire, Cristi Pitulice fiind bărbatul care i-a făcut inima să bată cu putere și căruia este pregătită să îi spună un mare ”DA”.

Însă, pe plan personal, actrița se mândrește și cu fiica pe care o are din căsnicia căreia i-a pus punct în anul 2019. Rodul iubirii dintre ea și fostul soț a făcut ca pe lume să vină Ruxandra, astăzi, fiind o adolescentă în vârstă de 14 ani, de care actrița este tare mândră.

Ioana Ginghină a ajuns la concluzia că parcă se vede pe ea, în trecut

Astfel, fericită că fiica începe să îi calce pe urme, deși a recunoscut că în multe privințe sunt foarte diferite, privind-o, Ioana Ginghină a ajuns la concluzia că parcă se vede pe ea, în trecut.
Așa, acum, vedeta a umblat la cufărul cu amintiri și a realizat un colaj foto prin care a uimit pe toată lumea.
Vedeta a alăturat fotografiei fiicei sale o imagine cu ea, de pe vremea când avea doar 19 ani, iar asemănarea dintre cele două este izbitoare. Nu doar ei i s-a părut acest lucru, ci și internauților care fac parte din comunitatea sa online.

„Eu aveam 19 ani în această poză și Rux’ 13. Semănăm?”, a scris Ioana Ginghină în dreptul imaginii.

Fanii actriței au reacționat imediar

Pentru că a cerut o părere, imediat, cei din mediul online au reacționat. Fanii actriței au fost plăcut surprinși de ceea ce au văzut, iar complimentele și reacțiile lor nu au fost deloc puține.

”Sunteți foarte frumoase amândouă”, ”Semănați ca două picături de apă”, ”Așa mamă, așa fiică”, ”Ca două surori sunteți”, ”Foarte mult semănați”, ”Semănați perfect”, ”Îți seamănă foarte mult, chiar și zâmbetul”, ”Aveți trăsături asemănătoare, ceea ce este firesc”, ”Este copia ta”, ”Să fie și talentată ca mama”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

La o simplă privire, se observă ușor că atât Ioana Ginghină, cât și fiica sa afișau, în imaginile cu pricina, același zâmbet timid, aceeași privire caldă, iar trăsătura comună esențială sunt gropițele din obraji, dar și culoarea ochilor, ambele avându-i căprui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *